(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PRENSESLER; HOŞ GELDİNİZ…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu Kız Futbol Takımı, Türkiye Okullar arası Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası’nda, birincilik kupası ile Ereğli’ye döndü.
Kütahya’da oynadıkları ve penaltı atışları sonucu Denizli ekibini 2-1 yenerek şampiyon olan, Ereğli Belediyesi’ne ait otobüsle Akçakoca-Alaplı karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonu alanına geldiler. Burada kafileyi arasında CHP 22. Dönem Parti Meclisi üyesi ve Zonguldak Milletvekili Adayı Buket Müftüoğlu da yer aldı.
Alanda bulunan Çayırlı civarı köylerin muhtarları, takım oyuncularının aileleri ile kalabalık vatandaşlar, otobüsün yaklaşması ile birlikte çalan davul-zurna eşliğinde coştu.
Beraberinde antrenörleri Sinem Altundaş ve okul idarecileriyle otobüsten inen kızlar, ilk olarak takımları adına slogan atarken, daha sonra ise tebrikleri kabul ettiler. Öğrenciler, davul ve zurna ile çalınan Ereğli ve yöresel havalarla oyunlar oynadı.
Okul Müdürü Atilla Bozkurt, Hakimiyet’e açıklamasında, mutluluklarının ifade edemeyecek kadar büyük olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bölgemiz çocuklarının neleri başarabildiğini bir kez daha gösterdik, bundan dolayı ayrıca gururluyuz. Çocuklarımızı ve antrenörümüzü kutluyoruz. Bu arada, şampiyonaya hazırlanmamızda, ulaşmamızda katkılarından dolayı, Ereğli Belediyemize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz.”
Aynı zamanda okulun beden eğitim öğretmeni antrenörü Altundaş da, çok iyi performans gösterdikleri şampiyonada haklı olarak hedefe ulaşmayı başardıklarını ifade ederek, “ortaya koyduğumuz hedef doğrultusunda şampiyonluk kupasını Ereğli’ye ve okulumuza getirmekten son derece mutluyuz” dedi.

İSTANBUL’DAN KALKIP GELDİ!
Bu arada, kızlara Kütahya’da bulundukları sırada şampiyonluk pastası gönderen Müftüoğlu, bu kez de İstanbul’dan Ereğli’ye gelerek şampiyonanın prenseslerini karşılayarak kutladı. Müftüoğlu, ilk olarak antrenör Altundaş’ı kutladıktan sonra çocukların sevincini birlikte yaşadı.
Müftüoğlu, Hakimiyet’e konuşmasında ise şampiyonluk haberini ilk aldığında duygulanarak ağladığını hatırlatırken, “onların bu mutluluğunu paylaşmak için geldim. Başarılarından dolayı her birini ayrı ayrı öpüyorum, Antrenörlerini ve okul idaresini tebrik ediyorum” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2016 11:13:33

Bu haber 4180 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
30.05.2016 16:57:25
ahmet diyor ki;

HELAL OLSUN KIZLAR HELAL OLSUN SİZE. BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİNİZ. TEBRİK EDERİM BAŞARILARINIZIN DEVAMLI OLMASINI DİLERİM..




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.716

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri