(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞENLİĞİN İKİNCİ GÜNÜNDE, ‘SADRİ’ RÜZGARI

EREĞLİ

‘Adam gibi’ şiir albümünü çıkarttığı 1998 tarihinden itibaren ün kazanan İbrahim Sadri, Osmanlı Çileği Şenliği etkinlikleri kapsamında geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Sadri hayranları, şenliklerin 2’inci günü etkinlikleri kapsamında dinleyecekleri ünlü sanatçı için, etkinliğin düzenleneceği sahil bandı Amfi Tiyatro’da saatler öncesi yerini aldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim ve kızı Ebru Uysal ile birlikte geldiği Amfi Tiyatro’da, vatandaşlarla sohbet etti, etkinlikleri nasıl bulduklarını sordu.
ŞİİRLERİYLE BÜYÜLEDİ
Anons edilen İbrahim Sadri, dinletiye ‘Merhaba’ adlı şiirle başladı. Ardından, sanatçıyı ‘İbrahim Sadri’ yapan ‘Ben seni hiç sevmedim ki’ şiirini okudu. Eski ve yeni albümlerdeki şiirlere de yer veren Sadri’ye, katılımcılar eşlik etti.

SADRİ: EREĞLİ, TIPKI HAFIZAMDAKİ GİBİ
Sanatçı Sadri, ilk şiirini okumasının ardından yaptığı konuşmada, daha öncede Ereğli’ye geldiğini hatırlattı. İlçeyi, bıraktığı gibi görmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Sadri, şunları söyledi:
“Karadeniz Ereğli’de, uzun bir aradan sonra tekrar huzurlarında olup sizlerle buluşmanın çok büyük heyecanı içindeyim. Önce, bizi bu güzel şenlik kapsamında sizlerle buluşmamızı sağlayan çok kıymetli başkanımız Sayın Hüseyin Uysal Beyefendi’nin şahsında en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Ereğli’yi çok özledik. Hafızam beni aldatmıyorsa, en son, Ereğli Demir Çelik Fabrikası’nda program yapmıştık. Sanırım üzerinden 6, 7 yıl geçti. Ereğli, tıpkı hayalimde, hafızamda bıraktığı gibiydi.”

İbrahim Sadri, bir saatin üzerinde kaldığı sahnede, albümlerindeki eserleri okumaya devam etti.

 




Bu sayfayı yazdır

28.05.2016 19:50:04

Bu haber 2050 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.565

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri