(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VETERAN’DA, ESPRİLER HAVADA UÇUŞTU!!

-Fenerbahçe’ye 3 milyon Avro bonservis bedelle transfer olan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kazandığı parayı Ereğli Belediyesi’ne bağışlayacak

-Ertuğrul Sağlam taktik verdi, Uysal saha çıktı. Uysal, karşılaştığı yüzde yüzlük pozisyonu gol yapamayınca, tribünden tepki aldı

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediyesi’nce Osmanlı Çileği Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘turnuvaya’ teknik direktörlük yapmak için katılan bir dönem Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü’nün de çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, turnuvada futbol oynayacak Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a taktikler verdi. 

Şenliğin merakla beklenen etkinliği Vetaran Futbol Turnuvası, Ereği Beyçayır Stadyumu’nda başladı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, turnuvada, Fenerbahçe Veteran’lar ile Ereğli Şovmenleri takımları arasında oynan ilk maç öncesi tribünlere yaptığı konuşmada, Fenerbahçeli eski futbolcular ile teknik adam Ertuğrul Sağlam’a, şenliğe katıldıkları için teşekkür etti.
Uysal, düzenlenen Vetaran Turnuvası’nı geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

UYSAL, 3 MİLYON AVROYA FENER’DE!!!
Fenerbahçe Veteran’lar takımında yer alan Başkan Uysal, kendisine verilen Fenerbahçe formasını giydikten sonra, görüntü alan gazetecilere, Fenerbahçe takımına 3 milyon Avroya transfer olduğu esprisi yaptı. Kazandığı parayı ise Ereğli Belediyesi’ne bağışlayacağını söyleyen Uysal, “yeni transfer olmuş oldum. Yarın basında çıkacak mıyım? Bana ‘3 milyon Avro peşin para’ dediler, Bunu da belediyeye hibe edeceğim” dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: YURİÇİ VE YURTDIŞINDAN TEKLİFLER VAR
Turnuvaya,Fenerbahçe Veteran takımına teknik direktörlük yapmak için memleketi Ereğli’ye gelen Ertuğrul Sağlam, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çeşitli takımlardan teklifler aldığını anlatan Sağlam, “Ereğli’de, geleneksel olarak düzenlenen şenlik kapsamında güzel bir organizasyon oluyor. İnsanları spora teşvik eden görsel anlamda da şova dönüştüren bir organizasyon. Bende oynayacaktım ancak bir sakatlığım var, geçen hafta adalemi yırttım” diye konuştu. Sağlam, kendisiyle görüşen takımın olup olmadığını ilişkin sorulan soru üzerine ise şu ifadeleri kullandı: “Sezon yeni bitti. Herkes önümüzdeki seneyle alakalı organizasyonunu yeni yapıyor. Ama inşallah, kendimizi ifade edebileceğimiz, futbola değer katabileceğimiz uygun bir ortam bulursak hayırlısıyla tekrar çalışacağız. Yurtiçinden de yurtdışından da görüştüklerimiz var. İnşallah hayırlısı olur.”

-UYSAL: MAÇTAN ÖNCE SON OLARAK NE YAPMAK LAZIM?
-SAĞLAM: …?
Ev sahibi takım Ereğli Şovmenleri ile konuk takım Fenerbahçe Veteran takımı arasında, önce 10 dakikalık gösteri ardından ise 25’er dakikalık ilk maç öncesi Uysal ve Sağlam arasında geçen esprili konuşma dikkat çekti. Sağlam, kendisinden taktik isteyen Uysal’a “kendini Türkiye’de beğendireceksen, hiç tek top oynamayacaksın” dedi:
Sağlam, ‘maçtan önce son olarak dua mı yapmak lazım’ diye soran Uysal’a, Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile yapılan maç sonrası yaşadığı bir anısını anlatarak şunları söyledi:
“Herkesin kendine göre motivasyon yöntemleri var. Kimisi dua ediyor, kimisi başka bir şey yapıyor. Duadan zarar gelmez tabi. Porto’da, Şampiyonlar Ligi maçında oynadık. Maçtan sonra, basın toplantısına gittim. Dönerken, tam Porto soyunma odasının karşısında bir oda vardı. Odanın hafif kapısı açıktı. İçeri bir baktım mumlar yanıyor. Bir açtım kapıyı içeri ‘şapel’ dedikleri yerde dualarını yapıyorlardı.

TAKTİĞİ ALAN UYSAL, YÜZDE YÜZLÜK POSİZYONU KAÇIRDI!!!
Turnuvanın ilk maçı, Ereğli Şovmenler ile Uysal ve AA Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş'ın forma giydiği Fenerbahçe Vetaranlar arasında yapıldı. Gösteri niteliğindeki maç 10 dakika sürdü. İlk ciddi gol pozisyonu ile Ereğli Şovmenler yakaladı.
Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş, maçın 6’ıncı dakikasında, sol kanattan ceza sahasının içine yapılan ortayı ayağıyla karşılasa da kontrolü sağlayamadı. Bundan iki dakika sonra topu önünde bulan Uysal, önündeki oyuncuya çalım atarak bir müddet topu sürdü.
Kaleci ile karşı karşıya gelen Uysal, şut atmak yerine yine çalım atmayı deneyince topu kaybetti. Bu atak, tribünde heyecana yol açtı.
Fenerbahçeli futbolcular Saffet Akbaş, Hasan Özdemir, Furkan Şükürcü, Mustafa Ertem, Alper Piliç, Tayfun Seven, Nejat Barut ve Metin Mataracı’nın forma giydiği gösteri maçı golsüz sona erdi. Aynı kadrolarla takımlar, haber yayına hazırlandığı sırada, turnuvanın ilk maçına çıktı.
Maçı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Ereğli Belediye Başkan yardımcıları ve tribünlerdeki yaklaşık 300 kadar taraftar izledi.  




Bu sayfayı yazdır

27.05.2016 19:08:01

Bu haber 4640 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.475

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri