(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BASINLA BAŞLADI…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, “Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri” basına verilen kahvaltı ile başladı.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılar ve Gençler Evi’nde düzenlenen kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, birlikte verilen büyük fotoğrafın çok önemli olduğunu söyledi.
Bundan dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Uysal, “İnşallah böyle güzel fotoğrafı her zaman paylarıyız. Ereğli’mizin de böyle birlik ve beraberliğe, böyle güzel fotoğraflara ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Böyle güzel fotoğraflar verdiğimiz sürece ulaşamadığımız hayal ve hedef yoktur” dedi.
Osmanlı Çileği Şenliklerinde bu yıl, ülkedeki terörle mücadele sırasında verilen şehitler nedeniyle müzikli etkinliklerin iptal edildiğini hatırlatan Uysal, şunları kaydetti:
“Bir aya yaydığımız şenlikler kapsamında Bilim Şenliği, Engelliler Şenliği ve oturarak voleybol şampiyonası gibi etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Bu yılki şenliklerimizin teması Türk Bayrağı. Bugün başlayacak ve 3 gün sürece etkinliklerimizde de daha çok kültür ve sanat içerikli olacak. Milli takımdaki 7 uçağın katılımıyla, Türk Yıldızları muhteşem bir gösteri sunacaklar. Aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu Veteran Futbol Turnuvası yapılacak. Etkinliklerin müzikli bölümlerini şehitlerimiz nedeniyle iptal ettik. Buradan bir kez daha şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar dileklerimi sunuyorum.”
Uysal, gazetecilerin sorusu üzerine etkinliklerin bir aya yayılması nedeniyle ‘şenlik’ ismini verdiklerini, son üç günlük etkinliklere ise ‘festival denilebileceğini belirtti.
Şenliklerden “Uluslar arası” ifadesinin kaldırılmasına yönelik soruyu da yanıtlayan Uysal, Kent Meydanı Projesi’nin tamamlanmasının ardından daha geniş kapsamlı kutlanacağını kaydettiği şenliklere “o zaman uluslar arası ifadesi daha da yerini bulacaktır” diye konuştu.
Kahvaltıya, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Partili ve CHP’li bazı belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri ile basın mensupları katıldı.
Kahvaltının ardından, şenliklerle ilgili açılışlarla program devam etti.

DETAYLAR AZ SONRA…




Bu sayfayı yazdır

27.05.2016 12:42:25

Bu haber 1900 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
27.05.2016 22:58:33
gırgırcı diyor ki;

sayın başkanım tüm sahil boyunca seyyar satıcılar cirit atıyor özellikle midye satanlar resmen patlama yaptı..gözlemecilerin bulunduğu bölgedeki adacıklarda masa sandalyeler kurulmuş bu sizce yasalmı ? bizim gibi devletine vergi veren dükkan sahiplerine haksızlık yapılmıyormu ? o zaman bizde kapatalım dükkanları seyyara geçelim en kolayı saygılar Ayrıca midye avı yasak olmasına rağmen satışı niye serbest sahil güvenlik yetkililerine soruyorum




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.417

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri