(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FETÖ OPERASYONU; 14 GÖZALTI VAR!..

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, merkez ile 4 ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması kapsamında düzenlenen operasyonda 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından şehir merkezi, Karadeniz Ereğli, Kilimli, Kozlu, Çaycuma ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyon kapsamında aralarında otomotiv, pastane, maden şirketi sahiplerinin bulunduğu 14 kişi gözaltına alınarak Zonguldak Emniyeti Müdürlüğü’ne getirildi.  
Soruşturma kapsamında, bir maden şirketine de kayyum atandığı kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

21.05.2016 11:35:25

Bu haber 3678 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
22.05.2016 02:29:31
Osmanlı diyor ki;

dünyanın her bölgesine kuran'ı götürdüğü yalanı bile verdiği zararın ispatıdır. çünkü o okulların hiç birinde kuran-ı kerim, hadis dersleri falan verilmemektedir. pakistan afganistan gibi müslüman ülkelerde dahi bu dersler yoktur. türkçe dahi seçmeli derstir. islamî literatürle konuşursak dini bölük pörçük eden müslümanların arasına nifak sokan bir cemaattir. dinler arası diyalog gibi safsataları islamdanmış gibi gösteren cemaattir. dün yılan yuvası çıyan yuvası dedikleri vatikanla beraber diyaloga girmeleri de zarardır. müslümanlardan para söğüşleyen cemaattir. peygamberimiz savaş halleri dışında bir kez bile para toplamamıştır. para toplama gecesi falan düzenlememiştir. para toplamak için yalanlar söylememiştir. siyasi anlamda verdiği zarara girersek, kendi menfaatlerini temin etmek için kurumlara sızmış benim cemaatim benim cemaatim deyip durmaktadır. yargının öym bazındaki komedileri buna işarettir. meb'de yaptığırezillikler say say bitmezherkesi ergenekonayağına imha etmey
21.05.2016 12:14:03
haktan yana biri diyor ki;

pkk ya destek veren sanatçılara iş adamlarına ne zaman sorgu tutuklama yapılacak onların iş yerlerine ne zaman kayyum atanacak merak ediyoruz halk olarak. Allah rızası için gözü kapalı yardım edenlere bunlar yapılıyorda onlar açık açık destek verdiklerini söylerken neden eli kolu bağlı durup terörü bitireceğiz naraları atılıyor çok merak ediyorum ben doğrusu.




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.108.755

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri