(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK AÇILDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, geçtiğimiz günlerde restoran ve kafeterya konseptinde hizmet verme başlayan ‘Pastel’ için açılış töreni düzenlendi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Bağlık Mahallesi Uzunkum Caddesi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bir işyeri açarken sadece paranın yetmediğini söyledi. Aynı zamanda cesaretli ve ileri görüşlü olunması gerektiğini de ifade eden Madenoğlu, şöyle konuştu:
“Bu üç arkadaşlarımız, dostlarının manevi desteği ve siz değerli davetlilerin teşrifleriyle manevi güç alarak böyle bir işyerini, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize sunuyorlar. Bu kardeşlerimi, huzurlarınızda tebrik ediyorum. Böyle güzel işyerlerinin ilçemize kazandırılması, sadece bu işyerleri için kazanç değil, aynı zamanda Ereğli ve Zonguldak içinde kazançtır.”
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetkiker de, oda olarak, yeni açılan işletmelerden güç aldıklarını kaydederek, “Allah, iş kuranın yar ve yardımcısı olsun. Karadeniz Ereğli’de bu tip açılışları ve müteşebbisleri gördüğümüz zaman, bizde onlardan güç ağlıyoruz. Aldığımız güçle, hedefler koyuyoruz, hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. Allah, bol kazançlar versin” diye konuştu.        

DUALARLA AÇILDI
İşadamları Zeki Çakır, Halil Çevik ve Mustafa Çevik’in sahibi olduğu Pastel Kafe, yapılan duanın ardından açıldı. Alış kurdelesini Madenoğlu, Tetkiker ve Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun kesti.
Açılışa özel, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışa Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici, Ak Parti eski Belediye Başkan Adaylarından İşadamı Yüksel Balcı ve İttifak Metal Genel Müdürü Tarık Babaoğlu, çok sayıda tanınmış sima katıldı.

Benzer haberi görmek için, aşağıda verilen linki tıklayabilirsiniz...

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=31778




Bu sayfayı yazdır

13.05.2016 15:50:40

Bu haber 2296 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.089.749

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
199 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
543 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1463 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri