(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARAÇLARI TANITTI; SÖYLENTİLERİ YANITLADI!

CHP’li Demirtaş; “beni, Türk Metal Sendikası’nın açacağı petrol istasyonu ile yadırgıyorlar. Yine söylüyorum; Gülüç’e fabrika, petrol ofisi, tekstil açacak olanlar, Gülüç’e her hangi konuda yatırım yapacak işadamlarını bekliyorum” dedi.

GÜLÜÇ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Gülüç Belde Belediyesi’ne, 2 yıl içinde, 14’ü hibe toplam 15 hizmet aracının alındığı bildirildi.
Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, döneminde inşa edilen Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, araçların beldeye kazandırılmasını sağlayan kurum yetkilileri ile işadamlarına teşekkür etti.
Kendisinin, her türlü siyasi görüşe sahip insanların belediye başkanı olduğunu belirten Demirtaş, şunları söyledi:

“GURURLUYUZ”
“2014 seçimlerinden sonra, iki yıl içinde, belde belediyemize kazandırdığımız bu araçlar hibe yoluyla alınmıştır. Bu araçları buraya kazandıran resmi kurumlara, hangi siyasi görüşte olursa olsun değerli işadamlarımıza Gülüç halkı adına teşekkür ediyorum. Bu araçlar, Gülüç için iyi bir kazanç oldu. Çünkü garajımızda araç parkurumuz çok zayıftı. Bugün, buraya koyduklarımızın yanında kar küreme, kırıcı ve büyük boruları kaynaklamada kullanılan aparatları da var. Değerli meclis üyelerimizle birlikte bu hizmetleri iki yıl içinde kazandırdığımız için mutlu ve gururluyuz.”

SORDU; ‘MADEM ALTYAPI VARDI DA…’
 Hakkında ‘çalışmıyor’ diye eleştiri getiren siyasilere yanıt veren Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti:
“Bizim için ‘kahve köşelerinde laflıyor’ demişler. Biz, hizmet üretiyoruz. Gülüç halkına her türlü alanlarda, nasıl hizmet ederiz diye düşüyoruz, bunun peşindeyiz. Biz, kahve köşelerinde dedikodu etmiyoruz. Bir belde başkanı da gereksiz açıklamalarda bulunuyor. Biz ‘teşekkür etmesini’ bilmiyormuşuz. Daha önceki dönemlerde su depolarımız konusunda bizden yardımlarını esirgemeyen o dönemki milletvekilimiz Ercan Candan’a teşekkür etmiştim. Hatta kendi partimden ‘niye teşekkür ettin’ diye tenkit yemiştim. Bir belde başkanı diyor ki ben teşekkür etmiyormuşum. Gülüç’te, altyapı hizmetlerinin daha önceki dönemlerde yapıldığını söylüyor. İsim vererek konuşuyorum. Kendi meclis üyesi Baki Çakır, 'evimin önündeki kanalizasyon tıkalı’ diyerek bana geliyor. Madem altyapı vardı da biz mi görmedik?

‘KANSER YAPAN BORULARLA SU İÇİRDİLER’ İDDİASI!!
4 kilometre boyunca su hattını yeniliyorum. Kanserojen madde içeren borularla Gülüç halkına su içiriyorlardı. Altyapı vardı da ben niye bunları yapıyorum o zaman. Böyle gereksiz, seviyesiz açıklamaları yadırgıyorum, yapılmasını tavsiye etmiyorum. Ama belediyemizin kapısı her zaman açık. Ben, bütün partilerin belediye başkanıyım. Siyasi çizgim bellidir, koltuk sevdalısı da değilim.”    

TÜRK METAL SENDİKASI’NIN AÇACAĞI AKARYAKIT İSTASYONU!
Başkan Demirtaş, beldeye bazı kurum ve işadamlarınca yapılmak istenen yatırımlar hakkında da görüşlerine aktardı, şu ifadeleri kullandı:
“Beni, Türk Metal Sendikası’nın açacağı petrol istasyonu ile yadırgıyorlar. Yine söylüyorum; Gülüç’e fabrika, petrol ofisi, tekstil açacak olanlar, Gülüç’e her hangi konuda yatırım yapacak bir işadamlarını bekliyorum. Ancak imara, yasalara uygun olan her şeye onay veririm. Bu konuda gocunmuyorum. Bunu, gocunanlar düşünsün. Gülüç halkı, yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Ekibimle birlikte hizmet üretiyoruz. Farklı düşünerek seçim yenilgisini hazmedemeyenler varsa, onlara yapacak bir şeyim yok. Ben, 8 bin 100 kişinin belediye başkanıyım.”

Törende, hizmet araçlarının sağlıklı işleyebilmeleri için kurban kesildi, dualar edildi. Demirtaş, tören sonunda tebrikleri kabul etti, gazetecilere güne ilişkin fotoğraf verdi.




Bu sayfayı yazdır

7.05.2016 13:04:41

Bu haber 3647 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
08.05.2016 08:51:42
asd diyor ki;

BasKan birak polyanna'cılıgı yolun var mi ? Yok. Etraf pislik icinde . Copler yerlerde. Mahalleye temizlikci girmiyor. Bir iki tane mutayit var onlarda kral olmus. Seref gibi mutayit e hic bir yaptiriminiz yok. Anadolu lisesinin yani ickicilerin mekani olmus. Yollar mayin tarlasi gibi . Sizde biz iyiyiz deyin. Kusra kalma baskan yolun yoksa hicsin.




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.080.975

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
182 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri