(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

6 ÇOCUK MÜŞAHEDE ALTINDA!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, bir lisede okuyan karın ağrısı şikayetiyle hastaneye getirilen 21 öğrenciden 6’sı müşahede altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Gülüç Beldesi’ndeki Erdemir Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nde okuyan 21 öğrenci, dün akşam saatlerinde  mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti ile Ereğli Devlet Hastanesi’ne geldi.
Burada müdahalede bulunan çocuklarda ilk belirlemeye göre her hangi bir zehirlenme bulgusuna rastlanmayınca öğrenciler taburcu edildi.
Bugün ise kati rapor için tekrar hastaneye getirilen öğrencileri bir kez daha muayene eden uzman doktorların isteğiyle,  6 öğrenci tedbir amaçlı serviste müşahede altına alındı.

KORKMAZ: SAĞLIK DURUMLARI İYİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, olayı duyması üzerine Ereğli Devlet Hastanesi’ne gelerek, çocukların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.
Korkmaz, Hakimiyet muhabirinin sorusu üzerine, çocukların önceki gün (Çarşamba) akşamı yedikleri yemekten yaklaşık 18 saat sonra (dün) karın ağrısı şikayetinde bulunduklarını belirterek, şöyle dedi:
“Bunun üzerine rahatsızlık hisseden çocuklar hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayenelerinde henüz zehirlenme türü bir teşhis konulmadı ve çocuklar taburcu edildi. Ancak, bugün kati rapor alınmaya gelinmesinin ardından doktorlar 6 öğrenciyi ‘tedbir amaçlı’ servise aldırdı. Çocukları ziyaret ettim, durumları ile ilgili bilgi aldım. Şu anda her hangi bir olağanüstü durum söz konusu değil, sağlık durumları iyi.”




Bu sayfayı yazdır

6.05.2016 21:43:06

Bu haber 3956 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.742.195

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
400 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri