(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖYLE BİR SİTEM ETTİ Kİ!!!

EREĞLİ

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Avukat Adil Ateş, aynı zamanda üyesi olduğu CHP Zonguldak ve Ereğli İlçe yönetimlerinin, derneklerine yönelik tavırlarını anlamakta zorluk çektiğini bildirdi.
Ateş, yazılı açıklamasında, Hıdrellez’i kutladığını, asılarak idam edilen Deniz Geçmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan’ı ölüm yıldönümlerinde andığı belirtti.
Partisinin İl ve İlçe yönetimlerine sitemini, Bu gün benim alkışlama günüm Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il Yönetimini ve Karadeniz Ereğli İlçe Başkanını alkışlıyorum” ifadeleriyle dile getiren Ateş, şunları kaydetti:

“7 Bölgede 97 şubesi bulunan  Alevi Kültür Derneklerinin  şubesi olan Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şubesini  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlemiş olduğu STK lar buluşuyor etkinliğine davet etmedikleri için alkışlıyorum

Bu durumu telafi etmek için  Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il Yönetiminin Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı olmam sebebiyle tarafımdan ve Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şube Başkanımızdan Randevu aldıkları halde, ortada haklı sebep yok iken randevu günü İlçemize gelmelerine rağmen  randevularını İptal etmelerini alkışlıyorum.Özrünüz kabahatinizden büyük olduğu için alkışlıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ankara düzenlediği Büyük Buluşmaya Alevi Kültür Dernekleri Kdz.Ereğli Şubesine kendi imzası ile davetiye gönderme inceliğinde bulunmasına rağmen İl Yönetimin ve İlçe Başkanının bu inceliği gösterememesini alkışlıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Batı Karadeniz de kuruluna ilk Cem evini açmak için Ankara’dan gelirken İl yönetimin ve İlçe Başkanının Derneğe bir nezaket ziyaretinde bulunmamalarını alkışlıyorum.

Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm bölgede her keşime ulaşmaya  çalışırken il Yönetiminin ve İlçe Başkanının genel başkanın göstermiş olduğu olağanüstü çabaları sonucu oluşturduğu köprüleri yıkmak için mücadele ettikleri için alkışlıyorum.

ALEVİLERİN CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ TARAFINDAN DA..!
Yüzyıllardır yok sayılan ve görmezlikten gelinen Alevilerin, CHP Ereğli İlçe Başkanı ve İl yönetimi tarafından da yok saymalarını ve görmezlikten gelmelerini alkışlıyorum.

Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanının,  Ereğli İlçe Başkanına hayırlı olsun ziyaretine gitmediği için alınganlık göstermesine ve tavır sergilemesini alkışlıyorum.İlçe Başkanlığının seçim ile iş başına geldiği ve atanmış kişi olmadığını ve bu nedenle Sivil Toplum Örgütlerine gidip öncelikle kendisini tanıtmadığı, partinin programını anlatma düşüncesinde olmadığı ve  ilçe başkanlığının koltukta oturarak olacağını düşündüğü için alkışlıyorum

İlçe Başkanını ve Zonguldak İl Başkanı ve Yönetimini siyasetin halka inmek olduğunu ve onlara ulaşmak olduğunu unuttukları ve halkın onlara değil onların halka ihtiyacı olduğunu unuttukları için alkışlıyorum.

Alkışlıyorum Ereğli İlçe Başkanını Alkışlıyorum Zonguldak İl Başkanı ve  Yönetimini alkışlıyorum. Ereğli İlçe Yönetimindeki ve İl yönetiminde bulunan  bir çok arkadaşımızın söz konusu durumdan haberi olmadığı inancı ile  onları ayrı tutuyor , iyi niyetli çalışarak emek ve zaman harcadıkları için onları da ayakta saygı ile alkışlıyorum.”

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Ateş, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den seçildiği Karadeniz Ereğli belediye Meclis Üyeliğinden, 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde partisinden aday olabilmek için istifa ederek ön seçime girmişti.




Bu sayfayı yazdır

6.05.2016 14:34:34

Bu haber 2778 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (9)
08.05.2016 11:25:36
Kadir diyor ki;

Siz ve yandaş 3-4 kişi yönetime giremedikleri için yalanlarla saldırıyor. Milletvekili olmak için yalandan konu yaratmayın. Yaptığınız bu açıklamanın gerçek olmadığını herkes biliyor. Milleti kandırmayın adil bey.
08.05.2016 11:21:09
M. Ali diyor ki;

Derneğin başına geldiğinizden bu güne kadar bütün kurumlar ile kavga başlattınız. Şimdi de kendinizi parlatmak için kurumlara saldırıyorsunuz. Kimse bu numaraları yemez. Alkol masalarından milleti arayıp insanların arkasından oyun çeviren sizler değilmisiniz? Ayıptır ayıp. Kişisel intikamlarınız için Derneği alet etmeyin. Eski dernek Başkan'larından biraz örnek Alın.
07.05.2016 08:41:27
lafını esirgemeyen diyor ki;

adil bey size şaşıyorum şaşıyorum . peki niye; bu yönetimin oluşması için çalışan , çabalayan zaten onların desteğiyle o kadar oyu alan sen değilmisin; adil bey... zaten sana verilmiş bir koltuğu makamı daha hizmet etmeden daha güzel gördüğün koltuk için bıraktın. evet beldiye meclisüyeliğini bıraktın sen. koltukta koltuk hiçhizmet etmeyi düşünen yok.
06.05.2016 22:33:14
misafir diyor ki;

Eleştirdiğiniz ilçe yönetiminin kogreyi kazanabilmesi için oldukça gayretkeş davrandığızı unutmuş gördüm sizi...! Sevgiler...
06.05.2016 21:39:20
ilah diyor ki;

kardeşim yerden göye kadar haklısın bunlar eski yönetiçi ve başkanın güdümünden kurtulunca CHP de kurtulacak sen alevi ben yabancı onlar bizden değil dediklerince bu CHP Kdz ilçe teşkilatı aynı zihniyet bizden olsun yerli .kıvırcık olsun gerisi yabancı DEDİKLERİNCE hep aynı kafa.
06.05.2016 18:24:50
e.unal diyor ki;

Sayın ateş,bu durum yeni değilki.Ereğli ilçe başkanlığı seçimi günü sayın Kılıçdaroğlu nun resmini nereye astıklarına baksaydın bu durumu o an anlardın.sayın divan başkanı Muhabbet tezele durumu bizzat söylediğimde o anda görevde olan ve şimdiki yönetimi destekleyen yönetimin kararı olduğunu söyledi.Alevilere bakış açıları belli .Sizde bunu değerlendiriniz. Saygılarmla
06.05.2016 15:38:25
Yalan dünya diyor ki;

Yemezler bu açıklamayı. İhsanı denen arkadaş seni parlatabilmek için yazıp vermiş sende yollamışın. Dernek babanızın malı değil.
06.05.2016 15:04:45
Alevi bir vatandaş diyor ki;

Bu olayın 3 kişi olan sizler tarafından hazırlandığı herkes tarafından bilinirken; Siz derneği bu işin içine sokarak ve derneğin adını kullanarak siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Genel seçime milletvekili olma hazırlığının reklamı bu.
06.05.2016 14:46:31
AYDIN diyor ki;

Sayın Adil Ateş,yüreğine sağlık.Sizin gibi insanların vekilimiz olmasını istiyoruz.






Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.791

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
186 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri