(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU DA TAMAMLANDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, 3 bant bilardonun başlamasını sağlayan merhum Vedat Ünaler anısına düzenlenen “Vedat Ünaler Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası”nda dereceye girenler kupalarını aldı.

Sporcuların antrenmanlarını yaptıkları antrenör Özkan Çömeteni’in masasında 16 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada dereceye girenlere kupaları törenle verildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Spor Klübü 2. Başkanı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay, törende yaptığı konuşmada, daha önceki bir başka turnuvada da birincilik kupasını vermenin kendisine düştüğünü hatırlattı.

Ereğli’de usta bilardocuların olduğunu bildiğini ve bu spor dalının hızla yayıldığını takip ettiğini belirten Atay, “dünyada değer bulan bu spor dalında, ilçemizden de önemli isimlerin yer alması bizi ayrıca mutlu ediyor. Böyle turnuvalar düzenlediğiniz için sizi tebrik ediyorum, dereceye giren arkadaşları kutluyorum” dedi.

Turnuva şampiyonu Muhammet Acar’ın kupasını Başkan Yardımcısı Atay’ın verdiği törende, ikinciliği elde eden Emrullah Başeğmez ise kupasını Gazeteci Fikri Kapan’dan aldı.

Turnuvayı üçüncü tamamlayan sporculardan Haluk Çep’in kupasını aynı zamanda sporcu İngilizce Öğretmeni Hanefi Çağ verirken, aynı zamanda turnuvada çektiği 11 seri ile seri sayı kralı olan Mefhar Ecer’in kupasını ise geçtiğimiz günlerde Ereylin Alişveriş merkezindeki Deniz Bilardo Salonu’nda düzenlenen şampiyonayı biricilikle tamamlayan öğretmen Mustafa Demir verdi.

Bu arada, antrenör Çömeten de, mekanında böyle bir turnuva düzenlemekten memnunluk duyduğunu diye getirirken, bu spora katkılarından dolayı Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Kapan’a, üzerinde bilardo sporcusun simgeleyen plaket hediye etti. Kapan ise son dönemlerde bilardo sporuna görev yaptığı yayın kuruluşunda yer veren sporcu arkadaşı Ersay Gönüllü ile paylaştığını söyledi.

Katılımcılara ve davetlilere yiyecek, içecek ikramında bulunulan törende bilardo sporu üzerine sohbet edildi, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

27.04.2016 07:20:32

Bu haber 2093 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
27.04.2016 14:14:22
ereğlili diyor ki;

sayn kapan byle bir organızasyonu yaygınlaştırdığın için sana tesekkur ederiz bölgenin önde gelen bilardocuları çömetenin mekanına takılıyor ve bilardo iyi yerlere gidiyor
27.04.2016 12:36:05
Saban kuzu diyor ki;

Degerli abim ozkan cometenin kurdugu profosyenel bilorda klubunun boyle guzel turnuvalara imza atmasi hem bilardo sevenlerin hemde bu sporu eregli belediye spor klubunu temsilen yapmis ve hocaliginida ustlenmis olmasida ayri bir mutluluk..insalh klubumuzude yurt disinda guzel basarilarla temsil eder.
27.04.2016 11:46:18
erdogan bakırtaş diyor ki;

profesyonel lısanalı oyuncular bılardo klubunü ereğliye kazandırdıgı için özkan çömeteni kutluyorum harika bir organızasyon olmuş




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.099

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
213 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1469 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri