(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamındaki ‘Genç Çiftçi Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Ereğli Kaykakamı Nazım Madenoğlu, Müftülük Toplantı salonunda yaptıı konuşmada, Devlet’in, Genç Çiftçi Projesi’ni çok önemsediğini söyledi. Projeden başarılı sonuçlar edle edileceğini inandığını ifade eden Madenoğlu, şunları kaydetti:
“Bu gerçekten önemli bir proje. Dolayısıyla bu konunun önemini buradan köylerimize döndüğümüz zaman mutlaka anlatalım. Her köyden biz iki tane yaşı 18 ile 40 arasında genç çiftçi istiyoruz. Maksat bu gençlerimiz de gelir sahibi olsun, kimseye muhtaç olmadan hatta muhtaç olanlara yardımcı olarak köylerinde yaşamlarını sürdürsünler.
Arkadaşlarımdan öğrendiğime göre de ilçelerimiz arasında katılımın en yüksek olduğu ilçe burasıymış. Sizlere teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın hakikaten bu tür konulara ilgili olduklarını biliyorum. Çiftçilerimizin de ilgili olduklarını biliyorum. Buradan başarılı sonuçlar alacağımızı da umuyorum.”

SON TARİH 12 MAYIS
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Bilgison Yılmaz da, 30 bin liraya kadar verilecek desteğin geri ödemesinin olmadığını; büyükbaş-küçükbaş hayvancılık, arıcılık ya da bitkisel üretim alanlarında  faaliyet gösterilebileciğini dile getirdi.
Karadeniz Ereğli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İmdat Aydın ise projeyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının genç çiftçilere yönelik 30 bin lira kadar hibe desteği sağladığını belirtti.
İlçede görevli Ziraat Mühendisi Hatice Derya Aksu da,projeye başvuruların 13 Nisan'da başladığını hatırlattı, 12 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.
Toplantıya, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve çok sayıda köy muhtarı ile projeden yararlanmak isteyen vatandaş katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

18.04.2016 17:11:20

Bu haber 1638 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.298

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri