(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÖYLESİNİ YAPIYORLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, çiçekçilik sektöründe yeni ürünler satışa sunulmaya başlandı. İlçedeki en köklü iş yerlerinden Afacan Çiçek ortağı Suat Buzoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, “Teteryum” ismi verilen yeni ürüne ilçe dışından da talep aldıklarını söyledi.

Buzoğlu, kardeşleri Nihat ve Naci ile birlikte işlettikleri iş yerlerinde müşterilerine yeniliklerle birlikte hizmeti sürdürdüklerini belirterek, şöyle dedi:

“Dere kenarından bulduğumuz ağaç parçaları, kafamızda yeni bir tasarım oluşturdu. Zaten Ankara’dan kavanoz, sürahi, bardık, şişe türleri gibi cam ürünleri temin ediyorduk. Daha sonra dere ve deniz kenarlarından topladığımız, doğanın kendi şekillendirdiği ağaç ve dal parçalarını, sukulent,  deniz ve ağaç yosunları, şekilli taşları bu cam kavanozların içine oturttuk. Kardeşlerim Nihat ile Naci de, kafalarında oluşturdukları tasarım şekillerini eklediler. Bu tür çalışmalar yaptıkça ürün çeşidimiz de çoğaldı.

Bir Teteryum çalışmasını iş yerimizdeki atelyemizde ortalama bir saatte tamamlıyoruz. Ürün çeşidimiz çoğaldıkça, müşterilerimizin ilgisi de artıyor. Müşterilerini, bu tür süsleri iş yerlerinde masalarına, evlerinin çeşitli köşelerine koyuyorlar. Aynı zamanda hediye olarak da gönderiyorlar. İstanbul gibi büyük şehirlerden de sipariş almaya başladık. Fiyatlarımız 60 lira ile yaklaşık 400 lira arasında değişiyor.”




Bu sayfayı yazdır

16.04.2016 16:20:42

Bu haber 2842 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.017.634

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
802 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri