(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EMEKLİNİN HER DERDİ...

ANKARA

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın, Türkiye Emekliler Derneği’ni (TÜED) ziyaret ettiği bildirildi.
Çalışma bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Sendikalardan ve Sivil Toplum Örgütleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın yardımcılığına atanan Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisinin de emekli madenci çocuğu olduğunu hatırlatarak, bundan dolayı emeklinin halinden en iyi anlayanlardan biri olduğunu belirtti.
AK Parti iktidarının emeklilere gereken önemi vermediğini savunan Demirtaş, şunları kaydetti:
“Sayın CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun emekliler için yapmış olduğu çalışmalar sonucu emekliler için İntibak yasası çıkmış, bazı yan ödemeler yapılmıştır. Partimiz emeklilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor. CHP iktidarında emeklilere hak ettikleri önem ve destek verilecektir, ancak emeklilerin de oyları ile CHP’ye destek olması gerekiyor.
Bu vesileyle,ynı zamanda hemşehrim olan Sayın TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ve yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Başkan Ergün de, eski adı “Türkiye İşçi Emeklileri” olan derneğin insinin 2009’daki genel kuruldan sonra işçi, memur, esnaf ve tüm meslek gruplarından emekli ayırt etmeyerek üye aldıklarını hatırlatırken, Eski ismi Türkiye İşçi Emeklileri Derneği olan derneğin, 2009 yılındaki Genel Kurul’dan sonra işçi, memur, esnaf ve tüm meslek gruplarından emeklileri ayırt etmeksizin üye aldıklarını ve “hatırı sayılır sayıda bilim adamı, öğretmen, milletvekili ve bakan emeklisinin de derneğe üye olduğunu söyledi.
Başkan Ergün, Demirtaş’a, “emekli maaşlarının anayasaya aykırı olduğunu” iddia ederek,  sağlık hizmetleri için ödenen katkı paylarının yarattığı mağduriyetleri, emeklilere ödenmesi gereken banka promosyonu gibi sorunları anlattı.
Ziyarette, TÜED Genel Sekreter Recep Orhan, Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreteri Arif Yıldız, Çankaya Şube Başkanı Muammer Yeğin, Araştırma Müdürü Namık Tan ve Hukuk Müşaviri Hilmi Şimşek de hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

15.04.2016 12:45:33

Bu haber 1755 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
21.04.2016 16:11:00
nerdeydiniz seçimde diyor ki;

seçimde fetbookta vardınız hemen kaçtınız şimdi çıktınız nerdeydiniz




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.864

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri