(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

6 BİN DOĞALGAZ SAYACI..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde bir süre önce başlatılan doğalgaz boru genişletme çalışmalarının 2 ay süreceği bildirildi.

Dergaz Ereğli Şube Müdürü Ender Onur, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, ilçenin büyüdünü söyledi. Yapılan çalışmaların ise büyümeye bağlı şehri besleyecek doğalgaz boru genişletme çalışması olduğunu ifade etti.
Çalışmaların 2 ay daha süreceğini ön gördüklerini dile getiren Onur, daha sonrasında ise 6 bin abonenin doğalgaz sayaçlarının yenileceğini kaydederek şu sözlerle konuştu:
“Bu çalışmalar bütün haldedir. Erdemir’deki Devrekyol Ayrımı’ndaki otoparkta şehri besleyen ana borumuz var. Ereğli’de revizyon oldu, imar planı genişledi. Dolayısya bu şebekeyi desteklemek amacıyla yapılan çalışmalardır. Yani şehir büyüdü ve şehri besleyecek bir doğalgaz borusu genişletmeye ihtiyacaımız var. Devrek Yolayrımı mevkisinde Erdemir duvarının içinde başlayacak sahil boyunca gidilerek askeriyenin kapısına kadar gidecek. Sadece bu çalışma için bahsediyorum. Ereğli daha başka çalışmalarımız da olacak. Bu çalışmalarıda görevli ‘çelik’ ekibimizin yaklaşık 2 ay daha işi sürecektir.”

SAYAÇLAR, DEĞİŞTİRİLMEYE BAŞLANDI
Bundan sonraki çalışmalarımızda da imar revizyonu sonrası mahalle olan yerlere gaz dağıtımı yapacağız. Kocaali, Korubaşı gibi yerlerde çalışacağız. İleriki tarihte, bu seneki yatırımlarla ilgili bir basın açıklaması yapacağım. Çünkü çok farklı konular daha var. Mesala, 10. yılımızı doldurmamızdan dolayı, 10 sene önce taktığımız sayaçları değiştirme mecburiyetimiz var. Bu değişime Şubat ayı itibariyle başlandı. Ereğli’de 6 bin tane sayaç değiştireceğiz. 2006 yılında taktığımız sayaçları, kanun gereği söküyoruz ve yerine yeni sayaç takıyoruz.”

KAVAKLIK MAHALLESİNDE
HİSSEDİLEN KOKU, SIZINTI MIYDI?
Müdür Ender Onur, kısa süre önce Kavaklık Mahallesi ile Devrek Yolayrımı mevkisinde hissedilen doğal kokusunun sorulması üzerine açıklamada bulundu. Onur, şunları söyledi:
“Koku başka bir şey. Bizim o bölgede ‘kokulandırma’ ünitemiz var. Yani BOTAŞ’tan alarak şehre dağıttığımız doğalgazı önce, herhangi bir kaçak araştırması nediniyle kokulandırıyoruz. O kokulandırma ünitesinde bir iyileştirme çalışması yaptık, daha modern bir ünite taktık. O arada, koku sızıntısı oluştu. Ama bir problemden dolayı oluşmadı. Onun, bir damlası bile keskindir, büyük bölgeleri etkileyebilir. Yani doğalgaz kaçağı olmadı, koku maddesi yayıldı.”

 




Bu sayfayı yazdır

10.03.2016 16:24:44

Bu haber 3747 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
10.03.2016 18:17:11
DERGAZ diyor ki;

Değiştirecekleri sayaçların parasını bizden alcaklarmı? legal yada illegal olarak faturalarımıza farklı isimle yansıtacakmlarmı asıl önemli soru bu...




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.038.169

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri