(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZCAN, “EREĞLİ’YE AYI GİRDİ”

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker’in görevi gençlere bırakmasını söyleyen Oda Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Özcan, TSO başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Özcan, sahil mevkisindeki Kahverengi Kafe’de düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, TSO Başkanı Tetiker’in yaşa bağlı enerji kaybı yaşadığını belirtti.
Kendisinin ise ‘heyecanlı’ olduğunu belirten Öcan, şunları söyledi:
“Söylüyoruz, ‘ağabey, bayrağı devret’ diye. Senin devrettiğin bayrağı biz en üst seviyeye taşıyalım. Sen ağabeyimizsin yoruldun, yaş itibariyle bir yere geldin.
Ben asla hareket etmedim, yanlışları söyledim. 1994’ten beri onunla beraber devam ediyorum. Yaşar Tetiker derse ki ‘Ereğli, Oda yada esnaf adına zerre kadar yanlış ya da ihanet yapmıştır’, bırakın istifa etmeyi Ereğli’de durmam.
Ben, Yaşar Tetiker için hayatımı bile riske atmışımdır, onun için her şeyi yapmışımdır. Bende şimdi diyorum ki, sen ağabeyliğini yap, sonra biz gerekeni bak nasıl yapacağız. Heyecanlıyız, mücadeleyi seviyoruz. Bizi başka yerlerde yorma, çıkalım yollara mücadele edelim.

-Haberin içinden-

*Niyazi Özcan, geçtiğimiz yıllarda, bazı sivil toplum kuruluşları ve işadamların bir araya gelmesiyle kurduğu ‘Ereğli Mücadele Platformunu’ yeniden aktif hale getireceğini bildirdi.

*Özcan, TSO’nun proje üretemediğini söyledi, Yaşar Tetiker’in ‘duygusal’ davrandığını öne sürdü.

*Özcan, Ereğli’yi bir yere getirmek isteyen Tetiker’in, gerekirse ‘yalvararak’, ‘eğilerek’ ve ‘el öperek’ ilçeye proje getirmesi gerektiğini savundu.

*Özcan, Erdemir’in özelleştirildiği 2006 yılını kastederek, “biz geçmişte ‘Ereğli’ye ayı girdi’ demiştik. Bugün onlar ‘Ereğli’de ayının ayak izleri var’ diyorlar” diyerek TSO yönetimine atıfta bulundu.

*Oda yönetimine kayıtlı üye sayısının 3 binlerden bin 200’e kadar düştüğünü hatırlattı.

*Özcan, Erdemir’in kar ettiği geçtiğimiz yıllarda ‘şehre katkısı olmadığını’ iddia ederken, “bugün sac fiyatlarını düşüren Erdemir’den bundan sonra bir şey beklenmez’ şeklinde konuştu.

*TSO, Ereğli Şoförler Odası ve Valiliğin destekleriyle Ereğli’de yakın zamanda kurulan Taşıyıcılar Kooperatifi’nin fayda sağlayamayacağını savunan Özcan, bu girişimin nakliyecilerini zorda bırakacağını ileri sürdü.




Bu sayfayı yazdır

16.02.2016 12:57:45

Bu haber 2062 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (6)
16.02.2016 23:31:20
Ayip ayip..!! diyor ki;

Daha dun oda baskanini destekleyen sen beraber secimi kazanan sen ve ekibiniz cok degil iki bucuk yil oldu oysa dort yil onceden bahsediyorsun o zamanda bahsettigin sorunlar vardi demekki bir seyler ters gitti dur ben soyliyim erdemirdeki teminatin olmasin bu feryadin sebebi?? Konustukca batiyorsun sayin ozcan birak bu isleri yeme milleti...
16.02.2016 22:19:55
senmi yapacaksın diyor ki;

özcan ilk önce erdemirdeki çalışan arabaların parasını ver niyazi özcan onca kişinin paralarını yedin ona ne demeli sonra başkan olcam diyorsun
16.02.2016 18:47:16
Bırak Allah aşkına diyor ki;

Sen kendin ne yaptın neyi başardın kaç kişiyi istihdam ettin kendi ticaretinde ne kadar başarılısın kariyerin ne en son Noel Papa diye Bi açıklaman vardı nedir tezin alt yapın bırak bu işleri
16.02.2016 18:35:31
mehmet şahin diyor ki;

sayın niyazi,beyle herkes gibi bende tanışırım kendisine söylediklerimi buradanda söyliyeyim sayın niyazibey senle benle oluruz diyenlerin bir kısmı samimi değil niye hani ereğli platformu kaç kişi vardı çoğu vs.vs. ha ne yapmak lazım kendisi ailesi için kdz ereğli için mücadele verecek olan şahıslar senin yerin belli bir imza versinler sonra bizleri öne yürüyün deyip madara etmesinler hani sen ben 10-15 yıl önce garip urabanın abisi çeki var açığı var senedi var birde dertleri vardı hepsine kaderince kısmetince elimizden geleni yaptık fakat düşenin dostu yok ata sözü erdemire gelince 10-12 yıl önce erdemir uluslar arası tedarik ettiği işlerin teklifini ODA açarak kdz ereğlide sanayiciye açtı sonra ne oldu bu odadan çok büyük faydalar var biz burayı kapattıralım azınlık yesin işi kılıfına uydurdular erdemir ODAYI kapattı ve BENİDE ARADAN ÇIKARMA DAHİL sayın niyazi kardeş çok candan samimisin kdz ereğli ve dostların için evet canınıda verirsin SAYIN YAŞAR TETİKER KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZDÜR
16.02.2016 16:27:55
İrfan Yıldız diyor ki;

AYILARIN BAKANLIKDA ADAMI VAR BİZİM YOK NİYAZİ BEY,,
16.02.2016 14:54:32
cemal şentürk diyor ki;

Sayın niyazi bey çok haklısınız,talebinizi çok yerinde.sizi canı gönülden destekliyorum.




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.456

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri