(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÖYLESİ DAHA ANLAMLI

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Rotary Kulübü tarafından 6 Aralık’ta mangal etkinliği düzenlendi.
Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ecz. Mustafa Gür, Köseağzı mevkisindeki etkinliklerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 Aralık Dünya Madencilik Günü vesilesiyle düzenledikleri etkinliğe “Uzun Mehmet'i Anma ve Hamsi Günü” ismini verdiklerini söyledi.
5 Aralık’ta, Ankara Kavaklıdere, Çankaya, Behçelievler, Emek, Kocatetepe, Safranbolu, Zonguldak ve  Düzce Rotary Kulüpleri’nin katılımıyla Gülüç Beldesi’ndeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de kaynaşma ve dostluk yemeğinde bir araya geldiklerini anlatan Gür, şöyle dedi:

BÖLGESEL ÜRÜNLER TANITILDI
“Bugün de, burada etkinliğimize devam ediyoruz. Son derece güzel bir katılım var. Katılan kulüplerimizden bir kısmı da bu konuya destek olmak adına, Safranbolu Kulübü lokum ve helva standı açtı. Aynı zamanda Karadeniz Ereğli'nin yöresel ürünlerini tanıtmaya çalıştık. Örneğinin Ereğli'nin reçelini, keşini, eriştesini burada tanıtmaya çalışıyoruz. Zonguldak Rotary Kulübü de Mavi Yemiş projesine uygun olarak Mavi Yemiş'in marmelatlarını getirdiler. Karadeniz Ereğli'nin ekonomisine katkısı olabilecek yatırımları gerçekleştirebilecek üst düzeyde ekonomik güce sahip sanayiciler de aramızda var. Biz Karadeniz Ereğli'yi daha fazla tanıtmak ve bölgemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Unutulmakta olan Uzun Mehmet'i de tüm bölgemize tanıtmaya gayret ediyoruz. Bunun sonucunda da misafirlerimiz umarım buradan mutlu ayrılacaklar. Şu ana kadarki izlenimleri övgü dolu. İnşallah mahcup olmayız. Umarım iltifat etmiyorlardır ve buradan keyifle geri dönecekleridir.
Etkinliğimize desteklerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal’a teşekkür ediyoruz."
Rotary Kulübü Önceki Dönem Guvernörlerleri Akın Gökyay ve eşi, Murat Öz ve gelecek dönem Guvernörü Serdar Ünlü katıldı. 2015-2016 Dönem  Guvernör Yardımcısı Hakan Karaalioğlu, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri, eşlerinin de katıldığı etkinlikte mangalda kızartılan balıklar davetlilere ikram edildi, şiirler okundu, şarkılar söylenilerek eğlenildi.
Etkinlik sırasında, Mehmet Azaklıoğlu, kendisine ait “Uçan böcek kamera” olarak da isimlendirilen drone aracı ile havadan çekimler yaptı.




Bu sayfayı yazdır

7.12.2015 11:04:56

Bu haber 1990 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
12.12.2015 21:53:47
orhan diyor ki;

UZUN MEHMETİN ANILMASI GÜZEL. ÖZELLİKLE GÜNÜMÜZDE BU KİŞİNİN YAŞAMADIĞI İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞKEN. AMA BÖYLE BİR ETKİNLİĞİ EREĞLİ TARİH DOĞA DERNEĞİ DÜZENLEMİŞ OLMASI GEREKİRDİ




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.095.730

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
213 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1469 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri