(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FEDERASYON BAŞKANINI HAYRETE DÜŞÜREN EREĞLİ GERÇEĞİ..!

Erdoğan, Bedensel Engelliler Federasyonu yöneticilerinin Ereğli’den etkilendiğini söyledi

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediyesi bünyesinde çoğu fiziksel engellilerden kurulu Oturarak Voleybol Takımı oyuncusu aynı zamanda Ereğli Belediye Meclis Üyesi Nazım Erdoğan, Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda, zorlu maçlar sonrasında şampiyon olduklarını bildirdi.

Erdoğan, Ereğli Belediye Meclis Toplantı’nda yaptığı konuşmada, federasyon yönetiminin, Ereğli basınından etkilendiğini belirterek şöyle konuştu:

“SİZ BUNU NASIL BAŞARDINIZ?”
“Oraya gittiğimiz ilk dakikadan son dakikaya kadar, Bedensel Engelliler Federasyonu yönetimi, hemen hemen her toplantıda sayın başkanıma (Hüseyin Uysal) teşekkürde bulundular. Orada şunu fark ettik, gelen bütün takımlarda ve Federasyon’un dahilinde,  her birinin toplumla bütünleşmiş bir takım göremedim. Bir tek fark vardı, oda Ereğli’ydi. Ereğli halkın bize ciddi manada destek oldu. Basınımızın da Konya’daki sonuçları anında halka ulaştırdıklarını gördük.
Federasyon’da, yapılan haberleri anında kendi sitesinde paylaştı. Başkanla görüşmemde bana aynen, ‘siz bunu nasıl başardınız? Nasıl yapabiliyorsunuz? Basınla bu olan organizasyonu bu şekilde tanıtan bir tek siz varsınız’ dedi.  Ereğli Belediyesi’nin yapmış olduğu bu çalışma, Dünya çapında görüldü. Sayın basın mensuplarına tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bizi, dualarıyla destekleyen halkımıza teşekkür ediyorum.”

ÖNCE LİG MAÇLARI SONRA ‘MİLLİ TAKIM’..!
Nazım Erdoğan, Oturarak Voleybol Ligi kurulduğunu da anlattığı konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: “Bizim, bu çalışmalarımız sonrasında,  Bedensel Engelliler Federasyon Başkanı (Ahmet Ümit Ustürk) açıkça ‘Ereğli bizi ateşledi, bundan dolayı ligi kurmak zorunda kaldık’ dedi. 27 ve 28 Aralık’ta, etaplı şekilde yapmaya karar verdiler. İlk maçlar bu tarihlerde oynanacak. Devamında da milli takım oluşturulacak. Milli Takım’ın ilk maçını ise Azerbaycan ile yapacağını açıkladılar. Devamında da Çekoslovakya’ya gidilecek.
Bunun yanında Mayıs ayı içinde, Ereğli’de yapmayı düşündüğümüz uluslar arası organizasyon çalışmamız var, bunu proje haline getirdik. Detaylarını ileriki zamanda açıklayacağız.”

 




Bu sayfayı yazdır

2.12.2015 12:57:54

Bu haber 1932 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.12.2015 14:33:03
kdz.ereğli diyor ki;

Haberde konya yazılmış ne alaka konya ereğliden mi bahsediyorsnuz






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.416

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri