(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TRABZONLU ÜSTÜNOĞLU, BEŞİKTAŞ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne gelen Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünoğlu, bordo mavili takımın her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu söyledi. 

Trabzon Taraftarları Derneğini ziyaret eden Üstünoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada Beşiktaş'ın attığı gol ve hakem yönetiminin konuşulduğu sohbette Üstünoğlu, hakem Ali Palabıyık'ın maç genelinde iyi bir oyun yönettiğini ancak Ricardo Quaresma'nın, attığı golden önce yaptığı hareketle ikinci sarı karttan atılması gerektiğini öne sürdü.

TRANSFERİ YAPILACAK İSİMLERİ AÇIKLAMADI
Takım olarak 3 transfer daha yapmak üzere olduklarını, yapacakları transferlerin isimlerinin ise kendisinde kalmasını istediğini belirten Abdi Serdar Üstünoğlu, şunları kaydetti:
Avrupa kupalarından elenmek bizleri üzdü tabi ki. Çünkü biz biliyorsunuz geçmiş yıllarda Avrupa kupalarında üst seviyelerde oynayan bir ekiptik. Bu sene de arzu ederdik ki üst seviyelere oynayalım. Ancak futbol bu. Futbol da böyle şanssızlıklar maalesef oluyor. Şu anda lige odaklandık. Trabzonspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımdır.
Geçmişine baktığınızda, 4 büyük dediğinizde 7 tane şampiyonluğunu görüyorsunuz. Dolayısıyla bu sene de renkli bir yıl olacak. Zorlu bir yıl olacak. Trabzonspor ligi forse eden ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ilerleyen günlerde daha net bir şekilde göreceksiniz. Transfer konusunda da bu hafta içerisinde 1-2 hatta 3 transferi duyuyor olacaksınız. İsimler bende kalsın.”




Bu sayfayı yazdır

24.08.2015 10:20:34

Bu haber 1392 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.867

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
396 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri