(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

O AÇILIŞTA OLDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Latin Optik işyerinin yeni mekan açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sahipliğini Erdoğan-Güven Demirkıran kardeşlerin yürüttüğü işyerinin açılışında yaptığı konuşmada, açılan her iş yerinin ilçe ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Uysal, bu doğrultuda Meydanbaşı Caddesi’nde  hizmete başlayan yeni mekanı açan işyeri sahiplerini kutladığını belirterek, başarı dileğinde bulundu. Uysal açılışa katılarak destek veren davetlilere de teşekkür ederken, “Güzel Ereğli’mizde, böyle güzel iş yerlerinin açılması bizi çok mutlu ediyor. Şehrimiz gittikçe değişiyor. Bunun bir göstergesi de bu iş yerinin açılışıdır. Arkadaşlarımız da Ereğli’ye üniversite kampüsünün geliyor olmasının mesajını almışlar” dedi.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan da, aynı zamanda yakın aile dostları olan Demirkıran kardeşlerin işyerinde yaptığı açılış konuşmasında, Latin Optik’in, 22 yıldır Ereğli ve bölge halkına optik ve güneş gözlüğü hizmeti verdiğini hatırlattı. Kapan, Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri dolayısıyla yoğun programına rağmen açılışa katılan Başkan Uysal’a, iş yeri sahipleri adına teşekkür etti.

Okunan duanın ardından Başkan Uysal’ın, Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ile birlikte gerçekleştirdiği açışın ardından davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Bu sırada, basın mensuplarının isteği üzerine güneş gözlüğü takan Başkan Uysal, daha sonra gelerek tercihini yapacağını söyledi.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2015 17:56:49

Bu haber 2046 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.102.677

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri