(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL, ‘O SORUNU’ ÇÖZECEK…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Topçalı Mahallesi yönünden Hamzafakıhlı Mahallesi mevkisindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  arasındaki güzergahta yaşanan yol sorununun giderileceği bildirildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker ve İttifak Metal Yönetim Kurlu Başkanı Fazlı Erdoğan’n ile OSB’de işletmesi bulunan diğer sanayicilerin katılımıyla toplantı düzenlendi.
Başkan Uysal, Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazlı açıklamaya göre, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda işadamlarına hitaben yaptığı konuşmada, “birlikte hareket edersek, Ereğli’de çok şeyleri başarırız. “İnanıyorum ki, birliktelik Ereğli’ye çok şeyler kazandıracak” dedi.
Sanayicilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Uysal, sorunlar arasında öne çıkan yol sorunun çözümü noktasında gerekenin yapılacağının sözünü verdi.
Toplantının ardından Topçalı istikametinden OSB’ye giden yol boyunca gezerek sorunları yerinde gören Uysal, TIR’ların Topçalı merkezinden geçmeyecek şekilde OSB’ye ulaşması için önerilen alternatif yol güzergahını da inceledi.
Öte yandan Uysal; Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve İmar ve Şehircilik Müdürü Gökçen Karaaslan’ın yanı sıra Topçalı Mahalle Muhtarı Şakir Başol’unda katılımıyla köy konağında düzenlenen ikinci toplantıda, alternatif yol için gerekli alt ve üstyapı çalışmalarına kısa sürede başlanacağını söyledi.




Bu sayfayı yazdır

28.05.2015 14:52:25

Bu haber 1239 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
28.05.2015 15:46:39
Şeref Işık diyor ki;

hastaneye 45 dakikada gidiliyor ilk önce hayati önem taşıyan yol calışmasını bitirin






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.330

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri