(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DOKTOR BAŞKAN, TAVSİYELERDE BULUNDU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nin doktor belediye başkanı Hüseyin Uysal, öğrencilere ‘erken kalkın’ tavsiyesinde bulunduğu bildirildi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu’nda okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte kahvaltı yapıp sonrasında ise okul çevrinde incelemelerde bulunduğu belirtildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Başkan Uysal’ın, yurt öğrencileri ile kahvaltı yaptığı ifade edildi. Öğrencilere başarının sırrının erken kalkmakta olduğunu söyleyen Uysal, “ne derler bilirsiniz. Erken kalkan erken yol alır. Sizde böyle yapın ki başarılı olasınız” dedi. Öğrenciler, Uysal’dan spor salonu ya da futbol sahasından bir tanesinin yapılmasını istedi.
Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy’da ise İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’na verdiği destekten dolayı AK Partili yerel yönetim ile Başkan Uysal’a teşekkür ederek, Ereğli’nin ikinci bir imam hatip lisesi ve yurduna ihtiyacı olduğunu söyledi.
Uysal’a Kur’an-ı Kerim hediye eden okul müdürü Ramazan Karaoğlu da, Kabasakal Deresi’nin temizlenmesi konusunda destek istedi.
Daha sonra okul çevresinde ve bir sınıfta öğrencilerle sohbet eden Başkan Uysal, öğrencilerin isteklerini sordu. Kız öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Uysal, dengeli beslenmelerini tavsiye etti.

 




Bu sayfayı yazdır

17.02.2015 11:40:10

Bu haber 1986 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.02.2015 08:38:24
ali yılmaz diyor ki;

ikinci imam hatip isteyeceğinize birincisinin kalitesini arttırın zaten ortalıkta yeterince imam var. ama bu okulun tercih sırasına baktığınızda en azından diğer anadolu liseleri gibi tercih listesinde yukarılarda olması gereklidir.






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.770

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri