(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İZMİRLİOĞLU’NUN ‘ESERLERİ’, ÇAY’I ZİYARET ETTİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Fen Lisesi okul yönetimi, okulun öğretime açılmasını sağlayan ilçe Kaymakam’ı İbrahim Çay’ı ziyaret etti.
Okul yönetimi, bazı öğrenci ve veliler,  Kaymakam Çay’ı ziyaret ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti. 10. sınıf öğrencisi Buket Aydoğdu, Çay’a çiçek sundu.
Çay, ziyarette yaptığı konuşmasında, olumsuzlukların yaşandığı okul inşaatının ikinci döneme yetiştirileceği yönde verilen sözün tutulduğunu söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul yönetimini de bu yönde çaba sarf ettiğini belirten Çay, öğrencilerin iyi imkanlarda eğitim almalarını amaç edindiğini bildirdi.
Okul yapımında emeği geçen, önceki gün hayatını yitiren Hacı İbrahim İzmirlioğlu’nu da yad eden Çay, şöyle konuştu:
“İnşallah kısa sürede spor salonu, lojman ve pansiyon kısmını da bitirerek Ereğli’ye yakışır bir şekilde eğitim-öğretime devam eder.
Çok illerde Fen Lisesi yoktur. Okulun kazandırılmasında emeği geçen hayırsever vatandaşımız rahmetli Hacı İbrahim İzmirlioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Yattı yer, cenneti mekan olsun. O’nun çok büyük özverisi olmuştur. 2’inci öğretimde gelip O’nun zili çalmasını arzuluyorduk ama Cenab-ı Allah’ın takdiri. Tamda açıldığı gün hakkın rahmetine kavuştu.
Siz çocuklarımıza, iyi bir eğitim almaları için, geleceğimiz teminatı olan yavrularımıza daha güzel mekanlar hazırlamak için elimizden ne geliyorsa harcayacağız.”
Okul Müdürü Alaattin Pekdemir, başta Kaymakam Çay olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederken, 10. sınıf öğrencisi Pelin Su Arkun da İzmirlioğlu’na minnet duyduğunu ifade etti.
Geçiş sürecini sıkıntılı olarak nitelendiren Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kayacı ise taşınmada emeği geçen vali, kaymakam, milli eğitim müdürü ve Hacı İbrahim İzmirlioğlu’na teşekkür etti.

 




Bu sayfayı yazdır

11.02.2015 12:02:54

Bu haber 1949 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.094.363

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
210 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri