(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ATANAN YENİ MÜDÜRLER, ÇAY’I ZİYARET ETTİ

EREĞLİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mart 2014 tarihinde çıkarılan yasa gereği 4 yıllık görev süresi dolan okul müdürlerinin yerine Zonguldak’ın Ereğli İlçesi genelinde atanan yeni okul müdürleri, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti.
Ereğli Kaymakamlık Toplantı Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Kaymakam İbrahim Çay, Ereğli’de eğitim yatırımları alanında da önemli adımlar atıldığını söyledi.
Devlet-vatandaş işbirliğinin ilçe genelinde pek çok eğitim yatırımı yapıldığına dikkat çeken Çay, şunları söyledi:
“Bu bir görev değişimidir. Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan bulunduğunuz makamda imkânlarınız ölçüsünde bir şeyler yapmaktır.
Benim Ereğli’de 5. görev yılım. Milli Eğitimle ilgili başta milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birlikleri ve veliler güzel bir çalışma ortamı yarattılar. Ben inanıyorum ki sizler bunu daha ileriye götürerek daha iyisini yapacaksınız.
Her zaman söylüyoruz. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Okullarımızda okul aile birliklerimiz, öğretmen arkadaşlarımız, yöneticilerimiz velilerle birlikte yekvücut olduğunuz takdirde yapılmayacak bir şey yoktur. Biz her zaman sizin destekçiniziz.
Bu yıl okullarımızda merkezden başlayarak doğal gaz dönüşümünü yaptık ve iki okulumuz hariç bunu tamamladık. Çünkü fiziki mekânlar hem hizmet alan hem de veren için önemlidir. Bu olanaklar sağlandıktan sonra görev size düşer. 2014 yılı içerisinde ilçemizde 14 okulumuzun inşası tamamlandı, faaliyete geçtiler, 26 okulumuzun onarımı gerçekleştirildi. Bu sene için de 12 okulumuzun yatırım kapsamına alması sağlandı.
Şu aşamada da İmam hatip Okulumuzun ihalesi tamamlanma aşamasındadır. Zirai Donatım Kurumu’nun bulunduğu binada ise Mesleki Eğitim Merkezi hizmete girecektir. Tüm hazırlıkları yapıldı. Geçen yıl arsa sorunundan dolayı bu okul bu yıla kalmıştı."




Bu sayfayı yazdır

6.02.2015 13:40:48

Bu haber 2014 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 75.996.693

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
686 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
297 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1419 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri