(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“BİLGİ PAYLAŞIMI” SÜRÜYOR

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Doğan Haber Ajansı (DHA) Bölge Müdürü Ersin Ercan’ın gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, gazetecilik bilgilerini paylaştığı bildirildi.
Karaelmas Gazeteciler Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiği gazetecilere yönelik “Bilgi paylaşım” toplantılarından ikincisinin dernek binasında gerçekleştirildiği belirtildi.
Toplantıda, DHA Zonguldak Bölge Müdürü Ersin Ercan gazetecilere mesleğe başladığı yılları, yaşadıkları tecrübelerini anlattı. Ercan, “gazeteci önce iyi insan ve dürüst olmalı” dedi.
Gazeteci Ersin Ercan, Bolu ve Zonguldak’taki tecrübelerini de anlattı. “Bilgi Paylaşımı” toplantısında yaşanan engellemeler karşısında nasıl davranılması gerektiğini de belirten Ercan, örneklerler anlattı.
Katılımcılar arasındaki tecrübeli gazeteciler tecrübelerini anlatırken, mesleğe yeni başlayan genç gazeteciler ise sordukları sorular ile bilgiler edinmeye çalıştı.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da, toplantıların her hafta yeni bir konukla devam edileceğini belirterek, “gazetecilerin tecrübelerini paylaşmaları büyük bir imkan. Sahada yaşanan tecrübeler gelişmemiz için çok önemli. Bu döneme Anadolu Ajansı Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy arkadaşımızla başladık. İkinci olarak Ersin Ercan arkadaşımız tecrübelerini paylaştı. Bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bilgi Paylaşım toplantısına KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.
Bir sonraki “Bilgi Paylaşımı” toplantısında İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan’ın tecrübelerini aktaracağı ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

29.12.2014 12:56:13

Bu haber 1684 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.249

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri