(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LOGO YARIŞMASINDA SPONSORLARA PLAKET

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndaki teknikerlerin üyesi olduğu Erdemir Teknikerler Derneği'ne, İmam Hatip Orta Okulu'na sağladıkları desteklerden dolayı plaket verildi.
2012 yılında kurulan İmam Hatip Orta Okulu’nda logo yarışması düzenlendi. Okula kimlik kazandırmak amacıyla düzenlendiği belirtilen yarışmanın kazananları ise düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Logo tasarlayan öğrenciler arasından ilk üçe giren öğrenciler Büşra Tekin, Bahadır Balcı ve Betül Yanmış’ın ödülleri okul yönetimi tarafından verildi.
İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Hüseyin Atıf Budak, burada yaptığı konuşmasında öğrencilerini tebrik ederken, okula katkıda bulanan bağışçılara da teşekkür etti.
ÇAYLI’YA PLAKET
Okula ait çok amaçlı salonda düzenlenen törende, ödüllerin temin edilmesinde sponsor olan Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı ve işadamı Ali Emir'e  de birer plaketle ödüllendirildi.
Çaylı, burada yaptığı konuşmada, okulda ihtiyaç duyulan projeksiyon cihazını temin ettiklerini belirterek, “sizin gibi cıvıl cıvıl arkadaşlarla bir arada olmak, bana okul yıllarımı hatırlattı. Nereden nereye gelmişiz. Milli Eğitim’in bir okuluna Erdemir Teknikerler Derneği olarak fayda sağlamanın onuru içerisindeyiz. Bu sağlanan fayda, sizlere inşallah ileride daha iye yerlere gelmenizde bir basamak sağlar. Biz her zaman, eğitime yapılan katkı geleceğe yapılan katkı diyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki küçükte olsa böyle bir fayda yapmışız” dedi.
Tören, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.




Bu sayfayı yazdır

2.12.2014 11:55:12

Bu haber 1814 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.106.232

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri