(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEKNİKERLER “AKILLI” DAVRANIYOR!

           EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan teknikerlerin üyesi olduğu Erdemir Teknikerler Derneği’nin, Bölücek Mahallesi İlköğretim Okulu’ndaki bir sınıfa “Akıllı Tahta” temin ettiği bildirildi.

Okul Aile Birliği’nce, okul bahçesinde velilere yönelik düzenlenen kahvaltıya katılan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, katkılarından dolayı Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı’ya okulun teşekkür plaketini takdim etti.

Uysal, burada yaptığı konuşmada, derneğin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, şöyle dedi:

“Teknikerlerin okullarımıza yönelik katkılarının devam edeceğini umuyorum. Belediye olarak her zaman okullarımızın yanındayız. Güzide mahallelerimizden birisi olan Bölücek’ten belediye yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Mahalle Muhtarımız İsmail Şişman’ın ileteceği talep ve sorunlara en kısa sürede yanıt vereceğiz. Okul Aile Birliği de, bu tür aktivitelerini gelenekselleştirdi. Katkılarından dolayı yöneticileri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

ÇAYLI: “OKULLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”                          

Dernek Başkanı Çaylı da, her yıl ilçe merkezi ve köy okullarından bir yada ikisine çeşitli yardımlarda bulunduklarını anlatarak, “Ormanlı Merkez, Ormanlı Başören, İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Orta Okulu’nda sosyal sorumluluk kapsamında desteklerimiz oldu. Bu tür desteklerimiz Bölücek İlk Okulu’nda devam etti. Okullarımızı önemsiyoruz. Dernek olarak, eğitime sağlanan desteği, geleceğe sağlanan destek olarak görüyoruz” dedi.

Okul Müdürü Rasim Durmuş ise etkinliği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür etti.

Kahvaltıya, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif, Erdemir Teknikerler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle Muhtarı Şişman ile öğrenci velileri katıldı.

Belediye Başkanı Uysal, kahvaltının ardından öğrencilerle bir süre sohbet etti.




Bu sayfayı yazdır

26.10.2014 14:26:14

Bu haber 2161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
26.10.2014 14:27:39
fuat avni diyor ki;

Dün akşam belediye binasında yapılan ve personele yapılacak zamların konuşulduğu toplantı gene Ak Partinin mağlubiyetiyle sonuçlandı.Chp li İbrahim Cöbek ve Paralelci Nazım Erdoğan başkanlığındaki toplantıda posbıyığın daire müdürlerinin posbıyık kadrolarına zam isteği kabul görürken Ak Parti tabanından gelen ve Ak Parti (!) zamanında giren personel hiçbir şekilde zam ve sosyal hak kazanamadı.Ak Parti zamanında giren gençlerin kilit yerlere yerleştirilme isteğide yönetim ve daire müdürleri tarafından reddedildi.Sadece Ak Parti tabanıdan gelen Esra Alpagonun itirazlarıda fayda etmedi.Fen,İmar,Bilgi İşlem ve Mali Hizmetler Müdürlüğü gibi birimlere Ak Parti zamanında giren ve Ak Parti gençlik kolları üyesi gençlerin yerleştirilme istekleride belediye yönetimi tarafından reddedildi.Posbıyık zamanı kilit yerlerde bulunan ve seçim günü Ak Parti arabalarının taşlanması,bayraklarının yırtılması Ak Parti koordinasyon binasına saldırı girişimi ile gerek sosyal medya gerekse fiili olarak Ak Parti




Şu anda 32 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.657

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri