(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖR’E BÜYÜK ONUR

ZONGULDAK                     

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Özer’in Turkish Journal of Electrical Engineering & Computer Sciences dergisinin baş editörü olduğu bildirildi.
Üniversite’den yapılan yazılı açıklamada, BEÜ Akademik faliyetlerde yürüttüğü başarılı çalışmalarla ulusal ve uluslararası alanlarda ismini duyurmayı sürdürürken, Rektör ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut Özer’in TÜBİTAK tarafından çıkarılan ve Science Citation Index (SCI) kapsamında taranan Turkish Journal of Electrical Engineering & Computer Sciences dergisinin baş editörü (Editor-in-Chief) olduğu belirtildi.  
2010 yılından bu tarafa Bülent Ecevit Üniversitesi rektörlüğü görevini yürüten Özer’in kariyer karnesine ilişkin detaylarında sunulduğu açılmada şu bilgilere yer verildi: “Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu üyesi. Prof. Dr. Mahmut Özer, Ulusal Yeterlilik Sistemi üzerinde de çalışmalar yürüten Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK)’nda Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’nu temsil ediyor. Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu bir başkan ve beş üyeden oluşuyor.
Özer, Türk Standartları Enstitüsü Genel Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor. Mahmut Özer, tüm bu görevlerin dışında uluslararası platformlarda Türkiye’yi ve Türk Yükseköğretimi’ni temsil görevini üstlenmiş durumda.
Prof. Dr. Özer, İslam Dünyası Kalite Güvence Ajansları Birliği (Association of Quality Assurance Agencies of the Islamic World) Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmektedir.
İslam ülkelerinde, yükseköğretim kalite güvence ajansları tarafından yürütülen çalışmaları organize ve koordine eden İslam Dünyası Kalite Güvence Ajansları Birliği Başkan Vekili Özer'in, ayrıca kalite güvence sistemi ile ilgili bilimsel çalışmaları ve ortak yazarlı bir kitabı da bulunmaktadır.”

 




Bu sayfayı yazdır

23.10.2014 12:07:34

Bu haber 1695 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.884

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri