(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TSO… ‘BEŞ YILDIZLI HİZMET’…

                                   EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Akreditasyon Sistemi ile ilgili verilecek eğitimlerin planlayıcısı olan BEÜ Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar’ın Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret ettiği bildirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, TSO üyelerine yönelik "Beş Yıldızlı  Hizmet" vermesi için fırsat oluşturan akreditasyon çalışmalarına Ereğli TSO’da devam edildiği belirtildi.
TSO Başkanı Yaşar Tetiker, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada Akreditasyon Sistemi kapsamında, mevzuatın gerektirdiği konularda ilgili eğitim çalışmalarına hız verildiğini kaydedildi.
Oda tarafından Kasım ayı içerisinde akreditasyon ile ilgili bir denetleme gerçekleştirileceği söylenen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Süreçte üyelere ve personele aldırmamız gereken eğitimler vardır. Bugünkü ziyarette, eğitimlerin planlanması için BEÜ Üniversitesi Karadeniz Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali Azar’dan personel ve üyelerimize eğitim verilmesi talebinde bulunduk. Sayın Dekan ve Eğitim Fakültemiz, bize bu noktada destek verecekler. fakültedeki öğretim görevlilerimiz, hem oda personelimizi hem de üyelerimizi beş yıldızlı hizmet verebilme adına eğitecekler. Sayın Dekanımıza ziyaret ve ilgilerinden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz.
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize hak ettikleri nitelikli hizmeti verebilmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada özellikle yerel kurum ve kuruluşlardan, insan kaynaklarından azami derecede faydalanılmaya devam edilecektir.”




Bu sayfayı yazdır

10.10.2014 16:55:01

Bu haber 1473 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.760

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri