(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ EREĞLİ’YE GELDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne eğitim ve liman ziyaretleri kapsamında gelen TCG Sokullu Mehmet Paşa ve TCG Cezayirli Hasan Paşa Okul Gemilerinin 25 Eylül tarihine kadar Ereğli limanında bulunacağını bildirildi.
Deniz Harp Okulu’nun 274 bahriyeli öğrencisi sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na geldi. Saygı duruşu bulunup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Mete Atay Anıt’a çelenk bıraktı.
Buradaki törenin ardından Kaymakam İbrahim Çay'ı ziyaret eden Albay Atay, ilçeye geliş nedenlerini Çay’a anlattı. 25 Eylül tarihine kadar ilçede bulunacaklarını söyleyen Atay, “Deniz Harp Okulu 2. Sınıf öğrencilerinin, deniz ve gemi şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerini tatbiki sahada pekiştirmek, liman ziyaretleriyle bilgi ve görgülerini artırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek maksadıyla 15-25 Eylül tarihleri arasında Sinop, Samsun, Trabzon ve Ereğli limanlarına istinaden İleri Denizcilik Eğitimleri icra edilmektedir.
Öğrencilere İleri Denizcilik Eğitimleri'nde gemicilik, seyir, taktik manevra, makine, yangın ve yara savunma eğitimleri verilmektedir. Öğrencilerimiz 3 vardiya ve sekiz istasyonda gemide görev alıyorlar. Öğrencilerimizi hem akademik hem de mesleki olarak en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Kaymakam İbrahim Çay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öğrenciler şu sırada Erdemir ve Gazi Alemdar Gemisi'ni ziyaret ediyor.




Bu sayfayı yazdır

24.09.2014 14:47:38

Bu haber 2211 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.597

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri