(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FEDAKAR ÖĞRETMENLER İŞBAŞINDA

İdareci, öğretmen ve okul personeli, okulu imece usulü çalışarak yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyor. Görev yapan öğretmenler, dönüşümlü olarak tüm sınıfları ve koridorları boyuyor

                           KOZLU

Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Alparslan Ortaokulu'nun boya ve badanası ile temizliğini öğretmenler, hizmetliler ile birlikte yapıyor.
Alparslan Ortaokulu'nda görev yapan idareci, öğretmen ve okul personeli, okulu imece usulü çalışarak yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyor. 457 öğrencinin eğitim gördüğü 21 derslikli okulda görev yapan öğretmenler, dönüşümlü olarak tüm sınıfları ve koridorları boyuyor.
Öğretmenler, okulun temizliğini de hizmetliler ile birlikte yapıyor. Ellerine aldıkları bezlerle cam ve kapıları silen öğretmenler, bahçede ot temizliğinin yanında kışın okulda yakılacak odunları da motorlu testere ile kesiyor.
Alparslan Ortaokulu Müdür Yardımcısı 39 yaşındaki Kadir Murat Daye, yeni eğitim-öğretim yılına okulu hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Daye, şöyle konuştu:
"8 Eylül'de 5'inci sınıflar eğitim öğretime başlayacak. O güne kadar boyamız, badanamız, camlarımız tertemiz bir şekilde eğitim-öğretime hazır olacak. Kantincimiz, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz kadar herkes, çocukların daha temiz sınıflarda eğitim görmesi için canla başla çalışıyorlar. Bunun yanında bahçe temizliyoruz, öğrencilere zarar verecek odun, çivi onları temizliyoruz. Kışlık odunlarımızı da şimdiden hazırlıyoruz. Görev yapan 33 öğretmen arkadaşımız dönüşümlü olarak herkes gece geç saatlere kadar çalışıyor."
Beden eğitimi öğretmeni 39 yaşındaki Hasan Yılmaz ise, "Bu eller kalem de, motor da tutar. Sadece biz değil, tüm öğretmenler aynısını yapıyor" diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

5.09.2014 10:06:29

Bu haber 2121 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.998.311

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
300 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1421 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri