(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDİYEYE DOYACAKLAR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Worldwide Backgammon Federation (WBF) Türkiye 2014 Geleneksel Tavla Turu “8. Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası”nın Keleşler Park Otel’de düzenlendiği bildirildi.

WBF Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Elit Tavla Spor Kulübü Derneği’nin organizasyonundaki  WBF Türkiye 2014 faaliyet takvimi  Ulusal Tur Şampiyonaları’nın Ankara, Kocaeli, Edirne, İstanbul (Yaz), Karadeniz Ereğli, Bodrum (Açık), Antalya (Açık), Bursa ve İstanbul (Güz) olmak üzere 9 bölgede yapıldığını söyledi.

Turnuvanın 5. Bölgesi olan Ereğli’deki şampiyonaya Ankara, İstanbul, Adana, Edirne, Kocaeli, Zonguldak, Ereğli, Belçika’dan gelen Türk Vatandaşı olmak üzere, 10 bayan yaklaşık 80 sporcunun katıldığını belirten Fındıkoğlu, şöyle dedi:

“Ereğli’deki şampiyonada sporcular; ‘Ana Akivite’, ‘Geleneksel’, ‘Elit Kupa’, ‘Havuz’, ‘Richard Lukas Anısına Danışman Çiftler’, ‘Bir Puan’, ‘Jackpot’, ‘Ekstra Kazanç’ ve ‘Bayanlar Özel’ olmak üzere 9 kategoride yarışıyorlar. Her kategorinin kendi oyun ve puan usulü var. 40 sporcunun yarışacağı ‘Ana Aktivite’ kategorisi çift eliminasyon modeli; yani, sporcu bir kez yenilerek elenmeyip hala şansının sürdüğü ve ikinci yenilgide elendiği şekilde sürüyor. Oyun içi kuralları da Dünyadaki Modern Tavla kaidelerine göre yapılıyor.

Dün başlayan turnuvamız bugün (17 Ağustos) sona erecek. Kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri ile birlikte 6 bin lirayı bulan; aralarında yurt dışı seyahati, lüks tavla takımları, elektronik eşyalar bulunan çeşitli hediyelerin verileceği ödül töreni ise saat 21.30’da gerçekleştirilecek.

“EREĞLİ’DEN MEMNUNUZ”                           

WBF Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ereğli’de çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek, “Burada gördüğümüz ilgi ve yakın alaka bizi son derece memnun ediyor. Keleşler Park Otel’deki organizasyon son derece iyi gidiyor. Gerek konaklamalar, gerekse şampiyona ile ilgili hazırlıklar son derece iyi. Gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da şampiyonanın Ereğli ayağı devam edecek” dedi.




Bu sayfayı yazdır

17.08.2014 14:03:34

Bu haber 1234 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.695

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri