(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖR’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

Rektör Mahmut Özer’in, milletvekili Özcan Ulupınar’ı Ankara’da ziyaret ettiği

ANKARA

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in, milletvekili Özcan Ulupınar’ın üniversite ile ilgili kapsamlı bilgi vermek için Meclis’e giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret ettiği bildirildi.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yazılı açıklama yaparak ziyarete ilişkin bilgi verdi. BEÜ’nün hızla büyüdüğüne dikkat çeken Ulupınar, şunları kaydetti:
“Üniversitemizin Zonguldak Merkezi Birimler projeleri, kampüsün altyapısı, açık ve kapalı spor salonları hakkında bilgi aldım. Bunların yapımları devam etmektedir. Bülent Ecevit Üniversitesi her alanda gelişmeye devam etmektedir.
Sağlık alanında da yapmış olduğu yatırımlar ile dikkat çekmiştir.  Büyük oranda bitirilen Onkoloji Merkezi, Diyabet ve Obezite Araştırma Merkezi ve Uygulama Merkezi ile yoğun bakım ünitesindeki yatak kapasitesine 20 yatak daha ilave edilerek Zonguldak halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye devam ediyor.
Çaycuma Kampüsü’nde Gıda Mühendisliği bölümünün faaliyete geçecek olması ve yine Çaycuma Yerleşkesinde kurulması planlanan Sivil Havacılık Fakültesi, Devrek’e Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile son dönemlerde baş döndürücü bir hızla büyüdüğünün göstergesidir. Karadeniz Ereğli’de açılan yeni programlarda bu büyümenin birer göstergesidir.
Bu büyümede ülkemizden ve dünyadan 22 bin civarında üniversitenin sıralandığı sıralamada en dikkat çekici yükseliş Bülent Ecevit Üniversitesinden gelmiştir. Dünya sıralamasında 5669. sırada olan üniversitemiz bu büyüme ile birlikte dünyada 1495. sıraya, Türkiye’de ise 77. sıradan 26. sıraya yükselmiştir. Bu yükselişte Sayın rektörümüz Özer başta olmak üzere ekibinin büyük emekleri vardır. Bu büyüme ile birlikte yeni açılan bölüm ve programlarla, akademisyen ve öğrenci sayılarında da geçmiş yıllara oranla büyük bir artış göstermektedir. %98,62 olarak açıklanan doluluk oranı ve ek yerleştirmeler ile bu oranın daha da artacaktır.”




Bu sayfayı yazdır

15.08.2014 16:04:32

Bu haber 1477 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.751.621

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri