(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇILGIN PROJEDE TEMEL ATMA TÖRENİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Özel Utku Koleji Eğitim Kampüsü içinde yer alacak olan spor tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, törende yaptığı konuşmada, temeli atılan spor kompleksinin 2015 Eylül ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Çataklı, spor kompleksinin kapsam ve içerik olarak çok geniş olacağını da ifade ederek, şöyle dedi:
“Buranın içerisinde Ereğli’de de büyük bir ihtiyaç olan ve çocuklarımızın şehrin beton yığınlarının arasından sıyrılıp rahat bir nefes alabileceği ve sportif faaliyetlerde bulunabileceği yüzme havuzu ile çeşitli spor etkinlilerinin yapılabileceği spor salonları var. Yine bir adet konferans salonumuz olacak.”

Tesisin bin 200 metrekare taban alanına ve 8 bin metrekarede kapalı alan hacmine sahip olduğunu bildiren Çataklı, kampüs projelerinin yatırım maliyetinin 15 milyon Lira olduğunu kaydetti. Çataklı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Yine üzerinde bulunduğumuz üç dönümlük alana da piknik alanı yapmayı düşünüyoruz. Bu piknik alanı sadece öğrencilerimize ve velilerimize değil tüm Ereğli halkına açık olacak. Öğrencilerimizin streslerini atabilmeleri ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için burada hobi bahçeleri yapmayı düşünüyoruz. Yine içerisinde hayvanların barınabileceği doğal ortamlar yapmak istiyoruz. Biz bu yatırımlarımızın hepsini çocuklarımız ve ülkemiz için yapıyoruz. Bizim buradan başka bir şey beklediğimiz yok. Bizden sonra da bu eser burada yıllarca kalacak. Bize bu yatırımlarımızda destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”
Özel Utku Koleji Eğitim Kurumlarının Müdüresi Hülya Çataklı’da, başarının Utku Koleji’nde bir gelenek olduğunu iddia ederek, “Bu geleneğimizi tüm halkımız, öğrencilerimiz ve velilerimizin desteği ile sürdürmeye devam edeceğiz. Okulumuzun devamı, ileride inşallah Üniversite’ye kadar gider” dedi.
Okulun ortaklarından Nazım Efe, eşi Suna Efe ve okulun bazı öğretmenli hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören, kompleksin temeline ilk harcın dökülmesinin ardında son buldu.




Bu sayfayı yazdır

3.07.2014 18:34:27

Bu haber 2503 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.187

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri