(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“İNŞALLAH ERDEMİRLİ OLURLAR!”

EREĞLİ

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından, yetkili bulundukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışanların çocuklarına yönelik başlatılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kurslarının üçüncüsünün de tamamlandığı bildirildi.

Sendikanın, “turkmetalkdzeregli.org” isimli internet sitesinde yer alan habere göre, Türk metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Eğitim Derneği (TED) Vakfı Karadeniz Ereğli Koleji’nin Lise binasında düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın, sosyal sendikacılık alanında önemli adımlar attığını savundu.

Odabaş, Türk Metal’in, “gelecek nesil” olan çocukların eğitim ve öğretimlerine büyük önem verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

 “OKUYUP, ERDEMİR’E YÖNETİCİ OLSUNLAR”

 “Bu konuda başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimiz, çocuklarımızın eğitimlerine yönelik her türlü etkinlik ve gelişmeyi destekliyor. Ereğli’de de Erdemir’de çalışan arkadaşlarımızın çocuklarına yönelik eğitim desteğini en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bugün de 26 Ekim 2013’de 103 öğrencimizin katılımıyla başlatılan üçüncü SBS öncesi kursumuzu tamamlamış bulunuyoruz. İnanıyorum ki TED’in çok değerli öğretmenlerinin verdiği kurslar, öğrencilerimizin gireceği sınavda elde edecekleri başarıda önemli katkı sağlayacaktır. Öğrencilerimizin girecekleri sınavdan başarı ile çıkmaları ve ileriki yıllarında Erdemir gibi dev kuruluşlarda yöneticilik yapmaları en büyük arzum ve isteğimdir.

Kursların düzenlenmesinde oluru veren ve desteğini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanım Pevrul Kavlak’a, genel başkan yardımcılarıma ve yönetim kurulu üyelerime, kursu vermemizde bize kapılarını açan okulumuzun yönetim kurulu ile idari heyetine ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Odabaş’ın yanı sıra TürkMetal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri, TED Karadeniz Ereğli Vakfı yöneticileri, okul idaresi öğretmenler, ailelerin katıldığı törende, kursa katılan 103 öğrenciye sertifikaları verildi. Öğretim veren öğretmenlere plaket verilen törende öğrenciler de Odabaş ve Vakıf yöneticilerine çiçek takdim etti.




Bu sayfayı yazdır

29.05.2014 12:39:02

Bu haber 2480 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
29.05.2014 17:41:08
emekli işçi diyor ki;

sayim odabaş benim çocuğum odtü mezunu inşaat yük.müh, ve endüstri mühendisi (çift diploma) ama erdemir müracaatımızı dikkate bile almadı, siz ereğlili arkadaşın dediği gibi babadan çocuğuna saltanatına devam,
29.05.2014 14:16:51
ereğlili diyor ki;

sn odabaş,1- babası erdemirde çalışmıyorsa eğer 2- bir yakınımdır diyen yoksa türkiyenin en üniversitelerinden odtü veya boğaz içinide bitirsen bırak yöneticiliği erdemire kapıdan bile giremiyorsun, ereğlimizden çok değerli okuyanlarımız var ama hepsi şehir dışında siz babadan oğula olan saltanatlığa devam edin,




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.759

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri