(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUTLULUKLARI DAİM OLSUN!

EREĞLİ
  Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, merhum Gazeteci İlhan Yapıcı ile Ereğli Adliyesi’nden emekli, Ertaş Sürücü Kursu Müdürü Pervin Yapıcı’nın oğlu Memleket Gazetesi sahibi Burak Emrah Yapıcı, Leyla-Fevzi Gökçe çiftinin kızları Ebru Gökçe ile görkemli düğün sonrası dünya evine girdi.
  Çiftin Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilen düğün etkinliğine yaklaşık 800 davetli katıldı.
  Anne Yapıcı’nın konukları karşılayarak ilgi gösterdiği düğünde, gençlerin salona girişleri ise salonun tavanına yerleştirilen güvenlik kamerası sayesinde dev erkandan yansıtıldı.
  Çiftin heyecanlı mutluluğunun gözlerden kaçmadığı düğünde, aileler de aynı duyguları yaşadı. Anne Yapıcı’nın ise zaman zaman gözlerinin dolduğu görüldü.
  Düğün pastası kesimi sırasında yüzlerindeki gülücük davetliler üzerinde pozitif etki yaratan gecede, eğlence adeta doruğa çıktı. Geçmiş yıllarda Erdemir Spor Kulübü bünyesinde yüzme antrenörlüğü ve öğretmenliği yaptığı arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı gecede Burak Emrah ve eşi Ebru, her konukla ayrı ayrı ilgilendi.
Geceye, esri Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği Başkanı Cevat Kır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, eski Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emin Semih Özkök, çok sayıda Adliye Personeli, bazı basın kuruluşu sahipleri, üst düzey temsilcileri, dernek başkan ve yöneticileri gazeteciler ile çok sayıda davetli katıldı.
  Etkinliğe katılan Hakimiyet Gazetesi Sahibi Fikri Kapan ile Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan, aile dostları Yapıcı Ailesi’ni ve Ebru-Burak Emrah Yapıcı çiftini bir kez daha kutladıklarını bildirdi.



Bu sayfayı yazdır

27.05.2012 14:42:30

Bu haber 2945 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.165

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri