(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ABACI AYAKTA ALKIŞLANDI

EREĞLİ
  Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir) 47. Kuruluş yıl dönümü kutlama etkinliklerine devam ediliyor.
  Önceki akşam Erdemir Kültür Merkezi’nde “O Ses Türkiye Yarışması”na katılan Mehmet&Koray ikilisinin konseri, davetlilere zevkli dakikalar yaşattı.
  İkilinin izleyenlerle bütünleştiği gecede konuklar bazı şarkılara eşlik etti.
  Kutlamaların dün akşamki programında ise adeta müzik ziyafeti sunuldu.
  Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Hotel’in Erdemir Salonu’ndaki yemekli konserde ilk olarak Serap Acar sahne aldı.
Esprili tavırları ile de dikkat çeken Acar yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede ağırlıklı olarak Türk Sanat Müziği olmak üzere fantezi müzikten çeşitli şarkılar seslendirdi.
  Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ünlü ses Muazzez Abacı’nın gelişi ile birlikte davetliler coştu.
  Abacı, kendine has yorumu ile seslendirdiği şarkıların aralarında izleyenlere, Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen ile Erdemir çalışanlarına övgü dolu sözleri geceye katılanlarca ayakta alkışlandı.
  Abacı, Erdemir’in ülkenin tek yassı mamül üreten seçkin bir kuruluşu olduğunu dile getirerek, “47 yıl dile kolay. Sayın Genel Müdür Oğuz Özgen ile bu kuruluşta hizmet veren çalışanlarını kutluyorum” dedi.
Şarkılarının çoğunluğunu davetlilerle söyleyen Abacı’ya Erdemir İnsan Kaynaklarından sorumlu genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke ile Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nezih Tunalıtosunoğlu tarafından anı plaketi verildi. Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney’in çiçek takdim ettiği Abacı, geceye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
  Abacı, kendisine hediye edilen üzerinde “Muazzez Abacı” yazılı işçi baretiyle seslendirdiği şarkıların ardından sahneden ayrıldı.
  Etkinliği, Türk metal Sendikası Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Erdemir Basın Şefi Noyan Keskin, Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği Başkanı Ertuğrul Bayramoğlu, Türk Metal Sendikası İşyeri Baş temsilcisi Mustafa Yıldız, ile çok sayıda Erdemir çalışanı ve eşleri izledi.

  



Bu sayfayı yazdır

16.05.2012 10:38:14

Bu haber 2417 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.748.934

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri