(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRKİYE TAVLA ŞAMPİYONASI'NIN 6. AYAĞI EREĞLİ'DE...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Dünya Tavla Federasyonu (Worldwide Backgammon Federation-WBF)Türkiye Temsilciliği’nce “4. Karadeniz Ereğli Tavla Şampiyonası” düzenlendi.
  WBF Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkoğlu, Romantique Cafe’de düzenlenen şampiyonada Hakimiyet Muhabirine 9 yıldır federasyon temsilciliği yaptığını söyledi.
  Federasyonun Türkiye’de bin 800 üyesi olduğunu belirten Fındıkoğlu şöyle dedi:
  “Türkiye şampiyonası için öncelikle şehirlerin kendi içinde müsabakalar düzenliyoruz. Bunun yanında yılda bir kere değişik şehirleri dolaştığımız geleneksel tavla turumuz var.
  2009 yılında bu tur kapsamında 9 ayrı turnuva yapılıyor. 6. ayağı Ereğli olan bu turda daha önce sırasıyla Ankara, Bursa, Antalya, İzmir ve İstanbul’da turnuvalar düzenledik. Ereğli’den sonra ise Bodrum, Edirne ve İstanbul’da üç turnuva daha gerçekleştireceğiz.
  Ereğli’de 4. kez düzenlediğimiz turnuvanın gerçekleşmesinde etkin rol oynayan Adnan Özben, Zafer Karadağ ve Hikmet Kurtoğlu’nu, ayrıca manevi desteği ile en tepede bize destek olan Remzi Özbirinci’yi de anmamız gerekiyor. Bu kişiler bu turnuvanın bugünlere gelmesinde önemli emekler vermiştir.
Burada bir ana aktivite etrafında 5 yan aktivite düzenliyoruz. Bunları Arena, Havuz, Danışman çiftler, İlk Gün Birinciliği ve Bayanlar özel olarak adlandırıyoruz. 2 Gün boyunca toplam 20 saati bulan etkinliğimizin sonunda kupa ve çeşitli hediyeler vereceğiz.
  Turnuvanın ilk üç ayağında İstanbul’dan yarışmalara katılan oyuncular birinci oldu. Turnuvada Ereğli, Zonguldak ve Mersin’den katılan yaklaşık 60 sporcu yarışacak. Etkinliğimize verdikleri desteklerden ötürü ev sahipliğini yapan Romantique Cafe, konaklama sponsorumuz ATS Otel ve diğer sponsorlarımıza teşekkür etmeyi borç biliyorum.



Bu sayfayı yazdır

9.08.2009 13:39:32

Bu haber 1493 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.547

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri