(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“İNSANLARIMIZ İSTİFADE ETSİNLER”

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - AK Parti Zonguldak Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akardaş, “Ülkemizin her köşesindeki insanımızın, teknolojik altyapılardan istifade etmesini istiyoruz” dedi.

Aynı zamanda İhsaniyespor Kulübü Başkanlığını yürüten Akardaş, partisinin bazı üst düzey yönetim kademesiyle birlikte fotoğrafları da yer alan katıldığı toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’nca, iki gün süren eğitim ve istişare toplantısına Zonguldak İl Başkan Yardımcısı olarak katılım sağladım. Toplantımıza katılım sağlayıp bizi bilgilendiren ve tecrübelerinden faydalandıran Sayın Genel Başkan vekillerimiz Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş başkanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımız ve Birim Başkanımız Ömer İleri başkanıma, Bakan Yardımcım Ömer Faruk Sayan bakanıma, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Taha Koç başkanıma ve birim başkan yardımcılarıma, bu faydalı toplantıları düzenlediği için birim başkanlığıma çok teşekkür ederim.”




Bu sayfayı yazdır

6.12.2021 14:33:58

Bu haber 772 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri