(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORTACI’DAN TRANSFER BOMBASI

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, geçtiğimiz yılın şampiyonu olarak 1 Amatör Lig’e yükselen Ortacıspor, yeni sezonda hedefini yine şampiyonluk olarak belirledi.

Ortacı Köyü’ndeki kulüp lokalinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek, yeni sezon öncesinde görüş alış verişinde bulundular.

Ortacı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Feridun Eroğlu, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda da antrenör Adnan Koç ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

EROĞLU: İNŞALLAH ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ

Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Eroğlu, şöyle dedi:

“Adnan Hocamız bizi kırmayarak bu sezon da takımın başında olması isteğimizi geri çevirmedi. Yeni sezon öncesi tekrar anlaştığımız Adnan Hocamız nezaretinde dış transferde 10 futbolcu ile imza attık. İnşallah oluşturduğumuz ekip ile birlikte bu sezon da şampiyonluğa ulaşarak, Süper Amatör Lig’e çıkmaya çalışacağız. Elde edeceğimiz başarının mutluluğunu da Ortacı ve civar köylerimize yaşatmaya çalışacağız.”

Feridun Eroğlu, bu sezon takımın sponsorluğunu Adakoğlu Şirketler Grubu’nun üstlendiğini hatırlatarak, “başta Adakoğul Grup olmak üzere, yardım ve desteklerinden dolayı köy halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Olmaya da devam ediyorlar. Kulüp Başkanı Ramazan Tekin, As Başkan Orhan Turan ile tüm yönetim kurulumuzun kulübümüze faydaları oldukça fazla. Hepsinden Allah Razı olsun” dedi.

ANTRENÖR KOÇ EMİN KONUŞTU

Antrenör Koç, tekrar eski takımı ile anlaştığı için gururlu olduğunu dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yükseldiğimiz 1. Amatör Küme, 2. Küme’ye pek benzemiyor. Biraz daha kaliteli ve daha üst düzey oyuncuların yer aldığı için yapacağımız transferleri de bu yönde belirledik. İleriye dönük başarılı olmak için de tekrar arkadaşlarla beraber olmaya karar verdim. İnşallah bu sezon onları da mahcup etmeden; ekibimizle, coşkulu taraftarımızla, Ortacı’yı en iyi şekilde temsil ederek, iyi bir yerlere varmayı hedefliyoruz.”

Antrenör Koç, muhabirin, “Şampiyonluk hedefi var mı?” sorusuna da “eğer olmasaydı, burada olmazdık” diye yanıtladı.

KAPTAN ÇETİN: UYUM İÇİNDEYİZ

Ortacıspor Kaptanı Turgay Çetin de, yeni transferlerle çabuk kaynaştıklarını ifade ettiği konuşmasında şunları kaydetti:

"Öncelikle hedefimiz bir üst lige çıkmaktan ziyade, bu coşkuyu tüm bölgesel amatör takımlara ve seyircilere yaşatabilmek. Çünkü geçen sezon boyunca bizim haricimizde coşkulu bir takım görmedik. Zaten onun için de grubumuzda favoriydik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla da kısa sürede uyum sağladık, hiçbir problemimiz yok. Kaldı ki aramıza katılan her arkadaşımıza kendi içimizdenmiş gibi davranıyoruz. Dolayısıyla şu anada da gayet uyum içerisindeyiz.”

SERVET ÖZTÜRK: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bu sezon Gümelispor’dan transfer edilen Servet Öztürk ise transferinin gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu belirtirken, şunları söyledi:

“Yönetim olarak bizi çok istediler, biz de Ortacıspor’da oynamayı çok istedik. Önceden seyrettiğimiz maçlarından dolayı taraftarının takıma çok büyük destek verdiğini biliyoruz. Burada olduğumuz için de mutluyuz. Allah’ın izniyle sezon sonuna kadar en iyisini yaparak bir üst lige çıkmayı düşünüyoruz.  Takımımızda zaten hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Karşılaşmalarda rakip olsak da sonuçta arkadaşlığımız vardı. Bundan dolayı kaynaşmamızın çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Bu kaynaşmanın sonunda da iyi bir aile olup, bir üst lige çıkıp, Allah’ın izni ile Süper Amatör lig’de mücadele etmeye, Ortacıspor’u daha ileri seviyelere çıkarabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.”

Bazı kulüp yöneticileri ile iç transferde yeniden anlaşmaya varılan futbolcuların da bulunduğu salonda, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi, yiyecek ve içecek ikramlarından yenildi.




Bu sayfayı yazdır

3.12.2021 18:53:30

Bu haber 1718 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.165

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri