(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜBAREK OLSUN…

BÖLGE

Bu akyam (8 Mayıs) idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla mesajlar yayınlandı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ramazan Ayı’nın son günleri yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinci içinde olduklarını belirttiği mesajında, şunları kaydetti:

“Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gündür.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Alaplılı hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN MESAJI

Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, şu görüşlere yer verdi:

“Mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak ederken Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevinç ve huzurunu yaşıyoruz. İnancımızda ve kültürümüzde özel bir yeri olan bu gecelerin milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma gibi asil duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Yüce Rabb’imizin ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğunu müjdelediği Kadir Gecesi’ni hakkıyla idrak ve ihya edenlerden olmamızı diliyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz’in ‘Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse onun geçmiş günahları bağışlanır’ buyurduğu mübarek Kadir Gecesi affımıza ve mağfiretimize vesile olsun. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke olarak tam kapanma sürecinin içerisindeyiz. Bu dönemde akraba ve komşularımızı, büyüklerimizi, hastalarımızı ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamalı, ziyaret edemesek de telefonla arayarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeli, ihtiyaçlarını gidermek için gayret göstermeliyiz. Leyle-i Kadir’in selametinin aziz milletimizi, mazlum coğrafyaları ve tüm insanlığı kuşatmasını,  idrak ve ihya edeceğimiz bu müstesna gece vesilesiyle tüm hastaların şifaya kavuşmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyor; huzur ve sağlık içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamızı diliyorum.”

ODA BAŞKANLARINDAN...

Karadeniz Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Karadeniz Ereğli Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın da, sosyal hesaplarından üyelerine gönderdikleri mesajlarla Kadir Gecesi’ni kutladıklarını bildirdiler.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

8.05.2021 14:14:11

Bu haber 602 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.904

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri